001 - OrMontre
Tech-is-Tof Quiz ook voor ouders

Tech-is-Tof Quiz ook voor ouders


Geplaatst op: 8 maart 2021

Hoe werkt een robot? Hoe worden superjachten vervoerd over onze smalle wateren? Het zijn voorbeelden van vragen uit de Tech=Tof Quiz; het online alternatief voor de Techniek Driedaagse. Leerlingen van de groepen 7, 8 en de brugklas spelen de quiz op school. En als alternatief voor de Open Avond van de Techniek Driedaagse worden op donderdagavonden 18 maart en 22 april ook ouders uitgedaagd. Iedereen kan meespelen in de grote Tech=Tof Thuis Quiz.  

In de Tech=Tof Thuis Quiz van 45 minuten vertellen jonge technische medewerkers uit de regio over hun werk. Ze laten zien hoe veelzijdig de banen in de techniek zijn. Aansluitend stellen zij technische vragen om de kennis te testen. Wie wint de eerste Tech=Tof Quiz en gaat er met de grote prijzen vandoor?  

Deelnemers aan de Tech=Tof Thuis Quiz hoeven de deur niet uit. Ze kunnen zich comfortabel installeren achter hun telefoon, tablet, laptop of computer. Verder is niets nodig. Geen kosten, geen reistijd. Wel een leuke avond en een nieuwe kijk op de grote diversiteit aan technische beroepen. En, misschien wel een toffe prijs. Wie wint de Lego Mindstorms Robot Uitvinder? En welke ouder sleept de programmeerbare Sphero Bolt binnen?     

Meedoen? Speel 18 maart of 22 april tussen 19.30 en 20.15 uur mee. Kijk voor meer informatie op www.technetamstelenvenen.nl/tech-tof-quiz

 


Laatst bewerkt op: 8 maart 2021 10:25

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tech-is-Tof Quiz ook voor ouders

Hoe werkt een robot? Hoe worden superjachten vervoerd over onze smalle wateren? Het zijn voorbeelden van vragen uit de Tech=Tof Quiz; het online alternatief voor de Techniek Driedaagse. Leerlingen van de groepen 7, 8 en de brugklas spelen de quiz op school. En als alternatief voor de Open Avond van de Techniek Driedaagse worden op donderdagavonden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: