001 - OrMontre
Informatieavond zonnepanelenactie gemeente Uithoorn groot succes

Informatieavond zonnepanelenactie gemeente Uithoorn groot succes


Geplaatst op: 8 maart 2021

Op 9 februari is de zonnepanelenactie in gemeente Uithoorn van start gegaan. Tijdens de online informatieavond op 2 maart werden woningeigenaren geïnformeerd over de voordelen van zonnepanelen en deelname aan de zonnepanelenactie. Eén van de voordelen is dat door de aankoop te bundelen, inwoners van de gemeente een scherpere prijs krijgen. Inmiddels hebben ruim 241 woningeigenaren zich aangemeld voor de actie.  

“Het is fijn dat we op deze manier informatieavonden kunnen blijven organiseren. Ondanks wat haperingen in de techniek was het toch een succesvolle avond met ruim 100 deelnemers! Mooi om te zien dat er zoveel belangstelling is voor zonnepanelen”, aldus wethouder Hans Bouma.

De actie is opgezet voor de gemeente Uithoorn in samenwerking met het Regionaal Energieloket. De technische specialisten van het Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs gevraagd een aanbod in te dienen. Deze zijn beoordeeld op onder andere prijs, garantstellingen en ervaring. Hierna is de beste partij gekozen om de actie uit te voeren. Inschrijven voor de zonnepanelenactie kan tot en met woensdag 31 maart. 

Voor de zonnepanelenactie kan men gebruik maken van de gemeentelijke Duurzaamheidslening. Men kan minimaal € 2.500 en maximaal € 7.500 lenen. 

Bekijk de voorwaarden op 
https://www.uithoorn.nl/Home/Uithoorn_doet_duurzaam/Duurzaamheidslening_aanvragen. Meer informatie over de zonnepanelenactie in de gemeente Uithoorn staat op de website van het Regionaal Energieloket via www.regionaalenergieloket.nl/acties.

Over het Regionaal Energieloket 
Op de website het Regionaal Energieloket kunnen woningeigenaren zich vrijblijvend inschrijven voor de zonnepanelenactie. Daarnaast helpt het Regionaal Energieloket bij vragen rondom energie besparen en duurzaam wonen. Het Regionaal Energieloket werkt in opdracht van de gemeente Uithoorn. 


Laatst bewerkt op: 8 maart 2021 19:01

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Informatieavond zonnepanelenactie gemeente Uithoorn groot succes

Op 9 februari is de zonnepanelenactie in gemeente Uithoorn van start gegaan. Tijdens de online informatieavond op 2 maart werden woningeigenaren geïnformeerd over de voordelen van zonnepanelen en deelname aan de zonnepanelenactie. Eén van de voordelen is dat door de aankoop te bundelen, inwoners van de gemeente een scherpere prijs … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: