Hulp bij vervoer naar de stembus

Hulp bij vervoer naar de stembus


Geplaatst op: 9 maart 2021

Bent u minder mobiel en wilt u  toch graag uw stem uitbrengen bij de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart? Vrijwilligers van AutoMaatje brengen mensen in Uithoorn graag naar een stemlocatie.

Op 17 maart a.s. zijn de Tweede Kamerverkiezingen 2021. Alle inwoners van 18 jaar of ouder ontvangen een uitnodiging om hun stem uit te brengen. Op 15 en 16 maart is er binnen de gemeente extra gelegenheid om vervroegd te stemmen voor mensen die extra kwetsbaar zijn voor COVID-19. Alle 70-plusser wordt daarnaast de mogelijkheid geboden om per brief te stemmen. Daarnaast bestaat altijd de mogelijkheid om op de verkiezingsdag te stemmen via het geven van een volmacht.

Automaatje Uithoorn biedt de mogelijkheid om minder mobiele personen naar het stemlokaal te brengen. AutoMaatje Uithoorn heeft vrijwillige chauffeurs beschikbaar die de mensen veilig willen vervoeren. De vrijwilliger komt op het afgesproken tijdstip voorrijden, brengt iemand naar het stembureau en daarna weer naar huis.

Men betaalt voor het vervoer een kleine tegemoetkoming in de kosten aan de vrijwillige chauffeur van € 0,30 voor elke gereden kilometer.

Wie gebruik wil maken van vervoer naar de stembus, belt het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk 2 werkdagen van tevoren. Neem contact op met AutoMaatje: bel van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur 0297 303 103 of mail automaatje@uithoornvoorelkaar. nu .


Laatst bewerkt op: 9 maart 2021 08:46

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hulp bij vervoer naar de stembus

Bent u minder mobiel en wilt u  toch graag uw stem uitbrengen bij de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart? Vrijwilligers van AutoMaatje brengen mensen in Uithoorn graag naar een stemlocatie. Op 17 maart a.s. zijn de Tweede Kamerverkiezingen 2021. Alle inwoners van 18 jaar of ouder ontvangen een uitnodiging om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: