001 - OrMontre
Tweede avondklok-marathon; Frank en Walter sluiten zich op in de radiostudio

Tweede avondklok-marathon; Frank en Walter sluiten zich op in de radiostudio


Geplaatst op: 10 maart 2021

Net als vorige maand sluiten Frank Bunnik en Walter de Vries zich op vrijdag 12 maart wederom op in de radiostudio tijdens de avondklok. Tussen 20.00 en 22.00 uur maken zij een reguliere ‘Thank God It’s Friday’, met om 21.00 een uur lang 90’s dance classics. Daarna maken zij even plaats voor de ‘Dak-van-je-housemix’ om een uur later weer terug te keren. Waar zij een maand geleden de ‘Subtitel Top 70’ hadden, gaan zij deze nacht op zoek naar vreemde talen. Eerst vanaf 23.00 uur een uur opwarmen met de ‘Vreemde Talen Top 70′, met hits in het Maleis, Iers, Grieks en zelfs Tagalog, die allemaal de Nederlandse hitlijsten hebben gehaald. Vanaf middernacht starten de dj’s met de ‘Vreemde Talen Top 70’. Van het Russische ‘Da Bop’ tot het Zweedse ‘Boten Anna’, maar ook ‘Verdammt, Ich Lieb Dich’ en ‘Que si, Que No’ komen natuurlijk voorbij. Vlak voor 05.00 uur hopen zij bij de nummer 1 uit te komen en mogen de studiodeuren weer open.

'Echt Esther' wil lessen leren uit deze tijd

Op donderdag 11 maart is Judith Webber om 19.00 uur te gast bij ‘Echt Esther’. Deze tijd is best bijzonder, veel mensen staan even stil. Als je stil staat, is er tijd om na te denken en te reflecteren. Wat leren we dan? Judith heeft daar zeker een antwoord op en wellicht ook tips om te inspireren.

Judith is spreker, facilitator, business en life coach. Heb jij nu al een vraag voor Judith of wil je graag een inspirerende les delen? Mail dan jouw vraag of verhaal voor donderdag 11 maart naar esther@radioaalsmeer.nl. 

De fietsmuziek van Marieke van Duijn in 'SoZ'

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Precies vier weken geleden ontving Sem broer Robbert-Jan in ‘Sem op Zaterdag’. Aanstaande zaterdag 13 maart komt Marieke van Duijn langs met haar muziekkeuzes die ze ongetwijfeld beluisterde tijdens haar 1000 kilometer lange fietstocht door Nederland. Sem en Marieke zullen het onder andere hebben over ambitie en bevlogenheid tijdens het tweede uur van ‘Sem op Zaterdag’. Terugluisteren kan via uitzending gemist. 

Mendelssohn bijIntermezzo

Felix Mendelssohn Bartholdy staat centraal tijdens het klassieke programma ‘Intermezzo’ op maandag 15 maart. Hoewel zijn composities het niet doen vermoeden heeft Mendelssohn een belangrijke bijdrage geleverd aan de huidige populariteit van het belangrijkste muziekstuk in de veertig dagen tijd. Wat die link is hoort u tussen 21.00 en 23.00 uur bij ‘Intermezzo’ naast de fraaie klanken die Mendelssohn ons naliet.Laatst bewerkt op: 10 maart 2021 05:58

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tweede avondklok-marathon; Frank en Walter sluiten zich op in de radiostudio

Net als vorige maand sluiten Frank Bunnik en Walter de Vries zich op vrijdag 12 maart wederom op in de radiostudio tijdens de avondklok. Tussen 20.00 en 22.00 uur maken zij een reguliere ‘Thank God It’s Friday’, met om 21.00 een uur lang 90’s dance classics. Daarna maken zij even … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: