0001 - Skischool Aveen 2021
Boetes bij verkeerscontrole Wilnis

Boetes bij verkeerscontrole Wilnis


Geplaatst op: 10 maart 2021

De politie heeft woensdagochtend meerdere bekeuringen uitgedeeld bij een verkeerscontrole in Wilnis. Agenten controleerde de technische staat van voertuigen, aanhangwagens en bakwagens.

De controle startte tijdens de ochtendspits. Tientallen automobilisten met een aanhangwagen werden van de weg gehaald. Agenten controleerde de staat van het voertuig en de lading. De politie heeft diverse automobilisten bekeurd vanwege overtredingen. De boetebedragen liepen is sommige gevallen op tot €400,-.

Agenten schreven onder meer bekeuringen uit voor losliggende lading, versleten spanbanden, het ontbreken van een gevarendriehoek en uitstekende delen. Twee tractorbestuurders werden bekeurd voor het negeren van de geslotenverklaring op de N212.


Laatst bewerkt op: 10 maart 2021 10:02

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Boetes bij verkeerscontrole Wilnis

De politie heeft woensdagochtend meerdere bekeuringen uitgedeeld bij een verkeerscontrole in Wilnis. Agenten controleerde de technische staat van voertuigen, aanhangwagens en bakwagens. De controle startte tijdens de ochtendspits. Tientallen automobilisten met een aanhangwagen werden van de weg gehaald. Agenten controleerde de staat van het voertuig en de lading. De politie heeft diverse automobilisten bekeurd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: