001 - Tuimarkt

Onderzoek naar veiligheid in De Ronde Venen


Geplaatst op: 29 augustus 2011

Op 1 september start bureau Dimensus, in opdracht van de gemeente, een onderzoek naar de veiligheid in De Ronde Venen. In totaal ontvangen 3250 inwoners een brief met het verzoek om mee te werken aan deze zogenaamde Veiligheidsmonitor.

De Veiligheidsmonitor is een onderzoek naar onder andere criminaliteit, onveiligheid en buurtproblemen in De Ronde Venen. Ook wordt onderzocht wat inwoners vinden van het optreden van gemeente en politie. De vragen uit de enquête gaan onder andere over hoe veilig uw buurt is, of u de afgelopen maanden slachtoffer bent geweest van een misdrijf en hoe tevreden u bent over de politie.

Het onderzoek wordt eens in de twee jaar gehouden, de laatste keer was in 2009. Het gemeentebestuur vindt het heel belangrijk dat de degenen die benaderd worden daadwerkelijk meedoen aan het onderzoek. Alleen wanneer veel inwoners de enquête invullen, ontstaat een goed beeld van de veiligheid in onze gemeente en regio.

De resultaten van het onderzoek worden in maart 2012 verwacht. De gemeente gebruikt deze uitkomsten vervolgens bij het maken en evalueren van haar veiligheidsbeleid.

Meer informatie
Meer informatie over de veiligheidsmonitor staat op www.veiligheidsmonitor.nl Voor vragen kunt u contact opnemen met Marlise van Aerde, afdeling Omgevingszaken / Integrale Veiligheid, telefoonnummer 0297 29 17 09.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onderzoek naar veiligheid in De Ronde Venen

Op 1 september start bureau Dimensus, in opdracht van de gemeente, een onderzoek naar de veiligheid in De Ronde Venen. In totaal ontvangen 3250 inwoners een brief met het verzoek om mee te werken aan deze zogenaamde Veiligheidsmonitor.De Veiligheidsmonitor is een onderzoek naar onder andere criminaliteit, onveiligheid en buurtproblemen in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: