001 - OrMontre
Een wandeling langs de Kromme Mijdrecht

Een wandeling langs de Kromme Mijdrecht


Geplaatst op: 13 maart 2021

Op de goed gevulde ‘beeldbank’ van de historische vereniging De Proosdijlanden staan ook enkele honderden foto’s van De Hoef en Amstelhoek. De in 2011 overleden Henk Rademaker heeft in 1992 en 1997 meer dan driehonderd  foto's met bijbehorende teksten gepubliceerd in twee boekjes met de titel: "Een wandeling langs de Kromme Mijdrecht". De foto’s geven historische beelden van De Hoef en Amstelhoek. Door deze foto's met bijbehorende teksten in de beeldbank te publiceren wordt het werk van Rademaker toegankelijk voor iedereen die de beeldbank bezoekt.

De beeldbank is in te zien via de website www.proosdijlanden.nl  Kies voor de ‘Beeldbank’ en klik in de beeldbank op ‘foto's’. In de linkerkolom staat bij ‘verwervingsbron’ een selectie van de verschillende samenstellers, zoals H.W. Rademaker.

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Een wandeling langs de Kromme Mijdrecht

Op de goed gevulde ‘beeldbank’ van de historische vereniging De Proosdijlanden staan ook enkele honderden foto’s van De Hoef en Amstelhoek. De in 2011 overleden Henk Rademaker heeft in 1992 en 1997 meer dan driehonderd  foto's met bijbehorende teksten gepubliceerd in twee boekjes met de titel: "Een wandeling langs de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: