Huif
Brandweer blust badkamerbrand in Vinkeveen

Brandweer blust badkamerbrand in Vinkeveen


Geplaatst op: 14 maart 2021

De brandweer heeft zondagochtend een badkamerbrand geblust in Vinkeveen. De brand woedde in een woning aan de Groenlandsekade.

Het vuur ontstond zondagochtend rond 11:25 uur. De brandweer was snel ter plekke en kon een grote brand voorkomen. Volgens Marcel Westendorp, woordvoerder van de Veiligheidsregio Utrecht, ontstond de brand in de badkamer. Wat de oorzaak was kon hij nog niet vertellen. De brandweer heeft een wasmachine en droger met brandschade naar buiten gehaald. Ook ligt er een hoop verbrandde kleding voor de woning.

Volgens de woordvoerder konden de bewoners op tijd de woning verlaten en raakte er niemand gewond. De schade is aanzienlijk.Laatst bewerkt op: 14 maart 2021 13:03

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweer blust badkamerbrand in Vinkeveen

De brandweer heeft zondagochtend een badkamerbrand geblust in Vinkeveen. De brand woedde in een woning aan de Groenlandsekade. Het vuur ontstond zondagochtend rond 11:25 uur. De brandweer was snel ter plekke en kon een grote brand voorkomen. Volgens Marcel Westendorp, woordvoerder van de Veiligheidsregio Utrecht, ontstond de brand in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: