Kijkdagen voor gestolen goederen bij politie Uithoorn


Geplaatst op: 29 augustus 2011

In het politiebureau worden in beslag genomen sieraden en andere kostbare voorwerpen getoond. Ze zijn zeer waarschijnlijk de afgelopen maanden bij diverse woninginbraken in Uithoorn weggenomen.

Bij onderzoek naar de inbraken zijn in een woning in Uithoorn veel goederen in beslag genomen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Op 30 en 31 augustus en 1 september zijn er voor gedupeerden van woninginbraak speciale kijkdagen georganiseerd. Mensen die daarvoor zijn uitgenodigd worden in de gelegenheid gesteld te komen kijken of hun kostbare of dierbare voorwerpen ook terug zijn gevonden. Voorwerpen die overblijven, zal de politie later via www.depolitiezoekt.nl tonen.

De laatste maanden kreeg Uithoorn met een flink aantal woninginbraken te maken. Na een gerichte actie werden in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 augustus, twee mannen aangehouden. Eén van hen werd daarbij in zijn been geschoten door een agent. Vorige week hield de politie een derde verdachte aan. Na de aanhoudingen zijn er bijna geen inbraken meer gepleegd in Uithoorn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kijkdagen voor gestolen goederen bij politie Uithoorn

In het politiebureau worden in beslag genomen sieraden en andere kostbare voorwerpen getoond. Ze zijn zeer waarschijnlijk de afgelopen maanden bij diverse woninginbraken in Uithoorn weggenomen.Bij onderzoek naar de inbraken zijn in een woning in Uithoorn veel goederen in beslag genomen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Op 30 en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: