0001 - Skischool Aveen 2021
De Sport en Spelbus: actief in de buitenlucht

De Sport en Spelbus: actief in de buitenlucht


Geplaatst op: 15 maart 2021

“Mijn jongens vonden het fantastisch! Ik hoop dat het nogmaals wordt georganiseerd.” Dit vertelt een moeder enthousiast, nadat haar kinderen hebben meegespeeld bij de Sport en Spelbus in De Ronde Venen. De Sport en Spelbus was een initiatief van gemeente De Ronde Venen, jongerenwerk Tympaan-De Baat en Team Sportservice De Ronde Venen.  

In de periode van 2 tot en met 12 maart zijn op vijf verschillende plekken in De Ronde Venen sport en spelmaterialen beschikbaar gesteld. Kinderen uit de gemeente kregen via de basisschool een uitnodiging om binnen het voor hen bestemde tijdvak te komen spelen. Een bus volgeladen met spullen voor onder andere honkbal, knotshockey, frisbee en tennis stond daar voor hen klaar. Als kers op de taart was er ook een springkussen. Hier werd door de kinderen enthousiast gebruik van gemaakt. 

De organisatie is trots dat ze met de Sport en Spelbus meer dan 200 kinderen hebben kunnen laten genieten van sport en spel. Samen in de buitenlucht actief bezig zijn, dat is juist nu extra belangrijk.

 


Laatst bewerkt op: 15 maart 2021 13:35

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Sport en Spelbus: actief in de buitenlucht

“Mijn jongens vonden het fantastisch! Ik hoop dat het nogmaals wordt georganiseerd.” Dit vertelt een moeder enthousiast, nadat haar kinderen hebben meegespeeld bij de Sport en Spelbus in De Ronde Venen. De Sport en Spelbus was een initiatief van gemeente De Ronde Venen, jongerenwerk Tympaan-De Baat en Team Sportservice De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: