001 - OrMontre
Gemeente sluit woning Vinkeveen vanwege drugshandel

Gemeente sluit woning Vinkeveen vanwege drugshandel


Geplaatst op: 16 maart 2021

Een woning aan de Klijne Meer in Vinkeveen wordt voor drie maanden gesloten op last van de burgemeester. De gemeente gaat ervan uit dat in het huis drugshandel plaatsvond.

De politie deed in november een inval in het pand. Daar werd een 35-jarige Vinkevener aangehouden: de bewoner van het huis. De forensische opsporing van de politie kamde de woning uit. Er werden diverse goederen in beslag genomen waaronder een motorscooter.

De politie viel de woning binnen naar aanleiding van een serie autobranden in Mijdrecht. De recherche gaat er vanuit dat meerdere incidenten die zich toen in Mijdrecht voordeden en de drugshandel met elkaar in verband staan.

Burgemeester Divendal van De Ronde Venen sluit de woning nu tot half juni. Hij doet een beroep op de openbare orde en wil met de sluiting 'de loop naar het pand' stoppen. De woningbouwcorporatie heeft het naastgelegen appartement ook voor 3 maanden uit de verhuur gehaald.Laatst bewerkt op: 16 maart 2021 16:41

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente sluit woning Vinkeveen vanwege drugshandel

Een woning aan de Klijne Meer in Vinkeveen wordt voor drie maanden gesloten op last van de burgemeester. De gemeente gaat ervan uit dat in het huis drugshandel plaatsvond. De politie deed in november een inval in het pand. Daar werd een 35-jarige Vinkevener aangehouden: de bewoner van het huis. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: