001 - OrMontre
Zondag 21 maart, 24e Uit de Kunst op Rick FM

Zondag 21 maart, 24e Uit de Kunst op Rick FM


Geplaatst op: 17 maart 2021

“Uit de Kunst” op zondagmorgen 21 maart van 10.00 tot 11.00 uur met een gevarieerd programma, vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio.

We gaan dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur in Uithoorn, De Kwakel en de regio.

Wekelijks maken de presentatoren Naomi Heidinga en Bob Berkemeier een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

In de 24e uitzending is de presentatie in handen van Naomi Heidinga. “Uit de Kunst” met gevarieerde onderwerpen, interviews en muziek.

Interviews in het programma;

Mijn demo met Iris de Waal en Marieke Kok van het Uithoornse Amstel Gospel Choir.
Ze zingen allebei bij het Amstel Gospel Choir. Ze zongen samen het nummer “Fix You” van Coldplay tijdens een van de optredens van het koor, en dat laten we horen. Daarnaast vertelt Iris over hun liefde voor zingen en wat het nummer voor ze betekent.
http://www.amstelgospel.nl/

Karina Tan van Amstelland Kunst over Kunst “Window Shoppen”.
Karina Tan vertelt over het initiatief “Window Shoppen” van Amstelland Kunst. In de voormalige school aan de Weerden Poelmanlaan 4 in Amstelveen kan men kunst bewonderen. De schilderijen (gemaakt door kunstenaars uit Amstelveen en de regio) zijn achter de ramen van de voormalige school gehangen. De schilderijen zijn nog tot en met 31 maart te bewonderen.
https://amstellandkunst.nl/

Charles Rademaker, pianostemmer-technicus.
Carel Nieber heeft een interview met Charles Rademaker. Als concertstemmer en Senior Steinway & Sons technicus is hij een meester in het stemmen, onderhouden, repareren en intoneren van piano’s. Een professional met passie voor de piano.
https://charlesrademaker.nl/index.html

Juli Golin en het Rick FM team van de Amstelland Top 30.
In Uit de Kunst besteden we de komende weken aandacht aan muziekprogramma’s van Rick FM collega’s. De vrijwilligers van Rick FM besteden in hun programma’s aandacht aan verschillende muzikale stromingen, waaronder het Nederlandse lied en Reggae. In deze eerste aflevering interviewt Juli Golin haar radio collega’s Frank Logger en Koen Overbeek. Wekelijks op maandagavond presenteren de Amstelland Top 30.

Daarnaast natuurlijk de culturele agenda en veel fijne muziek. De zondag begint goed met "Uit de Kunst" op Rick FM, iedere zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
DAB+: kanaal 35 / 5a frequentie 174.928 MHz
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondag 21 maart, 24e Uit de Kunst op Rick FM

“Uit de Kunst” op zondagmorgen 21 maart van 10.00 tot 11.00 uur met een gevarieerd programma, vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio. We gaan dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: