001 - OrMontre
Zwerfvuil opgeruimd in Twistvlied & Wickelhof

Zwerfvuil opgeruimd in Twistvlied & Wickelhof


Geplaatst op: 21 maart 2021

Op zaterdag 20 maart heeft de Landelijke Opschoondag plaats gevonden. In Mijdrecht werd dit voor de wijken Twistvlied en Wickelhof georganiseerd door vrijwilligers van de Werkgroep Groen.

Om 10 uur stond op de locatie van de Trekvogel alles klaar om er een gezellige én succesvolle dag van te maken. Uiteraard was alles zo opgesteld dat dit volgens de Corona maatregelen op een veilige manier kon plaatsvinden.

Dit jaar was er, misschien wel mede door het mooie lenteweer, direct vanaf de start veel animo om de wijken weer vrij te maken van zwerfafval. In totaal hebben zich 71 enthousiaste deelnemers gemeld die over de wijken verspreid aan de slag zijn gegaan. Voorzien van veiligheidshesjes, grijpers, werkhandschoenen en vuilniszakken werd er ook dit jaar weer veel afval van de straten en uit het groen gehaald. De gebruikte hulpmiddelen zijn ook dit jaar weer aangeboden door het NME-Centrum De Woudreus.

Opvallend was het grote aantal deelnemende jonge kinderen die echt verbaasd waren over de hoeveelheid afval die ze hadden verzameld. “Hebben jullie dit allemaal speciaal voor ons verstopt” werd er gevraagd. Na afloop was er voor de kinderen een kleine versnapering.

Al met al kunnen we ook dit jaar weer spreken van een geslaagde actie: We zijn weer verliefd op onze buurt!

 


Laatst bewerkt op: 22 maart 2021 09:36

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zwerfvuil opgeruimd in Twistvlied & Wickelhof

Op zaterdag 20 maart heeft de Landelijke Opschoondag plaats gevonden. In Mijdrecht werd dit voor de wijken Twistvlied en Wickelhof georganiseerd door vrijwilligers van de Werkgroep Groen. Om 10 uur stond op de locatie van de Trekvogel alles klaar om er een gezellige én succesvolle dag van te maken. Uiteraard … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: