001 - OrMontre
Basisschool de Schakel Vinkeveen gaat uitbreiden

Basisschool de Schakel Vinkeveen gaat uitbreiden


Geplaatst op: 23 maart 2021

Vanwege gestage groei van het leerlingenaantal, wordt het gebouw van basisschool de Schakel in Vinkeveen op korte termijn uitgebreid. De bedoeling is dat bouwbedrijf C. Mulckhuyse bv in april gaat starten en dat de nieuwbouw vóór 1 augustus 2021 wordt opgeleverd. 

Door het tekort aan huisvesting voor de leerlingen is er tijdelijk een noodlokaal op het schoolterrein geplaatst. Nu zal dit noodlokaal worden vervangen door een permanent lokaal dat STUDIO110 Architectuur in uitstraling volledig laat aansluiten bij het reeds bestaande gebouw van de Schakel. Het nieuwe lokaal, alsmede een zorgruimte, wordt geplaatst aan de voorzijde van het gebouw aan de Pijlstaartlaan. 

Het profiel van basisschool de Schakel is in het bijzonder gericht op ‘zorg & aandacht’, waarbij we door de kleinschaligheid en (gespecialiseerde) zorg meer aandacht willen besteden aan kinderen die dat nodig hebben. Hiervoor is op de Schakel deskundig personeel aanwezig en werkt de Schakel samen met instellingen voor zorg en welzijn. Dit profiel ‘zorg & aandacht’ heeft in toenemende mate de belangstelling van nieuwe ouders uit Vinkeveen en Waverveen, die voor de Schakel kiezen.

 Laatst bewerkt op: 23 maart 2021 07:20

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Basisschool de Schakel Vinkeveen gaat uitbreiden

Vanwege gestage groei van het leerlingenaantal, wordt het gebouw van basisschool de Schakel in Vinkeveen op korte termijn uitgebreid. De bedoeling is dat bouwbedrijf C. Mulckhuyse bv in april gaat starten en dat de nieuwbouw vóór 1 augustus 2021 wordt opgeleverd.  Door het tekort aan huisvesting voor de leerlingen is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: