De Baat (2e)

Mijdrechtse Dweildag op 17 september


Geplaatst op: 29 augustus 2011

Aankomende 17e september is het weer zo ver, de 9e Mijdrechtse Dweildag. Al 9 jaar nu verzorgen Muziekvereniging VIOS tezamen met de Handelsvereniging Mijdrecht dit succesvolle muziekspektakel . Vele dweilorkesten hebben in die afgelopen jaren dan al Mijdrecht bezocht. Dit jaar mogen we, volgens de opgave tot nu toe, 11 orkesten begroeten. Ook ons eigen Mijdrechtse dweilorkest DORST zal aanwezig zijn.

Behalve het hoofdpodium op het Raadhuisplein zullen op nog drie plekken podia komen te staan. Zo zal er een podium zijn Op Bozenhoven nabij Hema/Expert, een podium bij café Het rechthuis in de dorpsstraat en een podium bij winkelcentrum de Lindeboom. De Dweilorkesten zullen beoordeeld worden door een kundige jury in twee verschillende klasse: De Leutklasse en de Wedstrijdklasse. De klasses zijn er omdat er orkesten zijn die graag een professionele beoordeling willen hebben voor hun act. Deze worden dan ook beoordeeld door een vakjury bestaande uit gerenommeerde muzikanten, instructeurs en dirigenten die bekend zijn met dweilorkesten muziek. Maar er zijn ook orkesten die spelen voor "de leut", juist ja, voor de gezelligheid. Zij komen speciaal om u te vermaken. Deze orkesten worden beoordeeld door een jury die meer kijkt naar welke gezelligheid een orkest voor het publiek brengt dan dat er op valse noten wordt gekeken. Voor beide klasses zijn er natuurlijk de wisselbekers te verdedigen.

Houd u niet van muziek? Ook dan bied het centrum van Mijdrecht voor u veel vertier. Gezellig winkelen of een hapje en drankje. En wat dacht u van het entertainment programma voor de kleintjes.
Wij hopen u welkom te heten in het centrum van Mijdrecht op 17 september. Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.mijdrechtsedweildag.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrechtse Dweildag op 17 september

Aankomende 17e september is het weer zo ver, de 9e Mijdrechtse Dweildag. Al 9 jaar nu verzorgen Muziekvereniging VIOS tezamen met de Handelsvereniging Mijdrecht dit succesvolle muziekspektakel . Vele dweilorkesten hebben in die afgelopen jaren dan al Mijdrecht bezocht. Dit jaar mogen we, volgens de opgave tot nu toe, 11 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: