0001 - Skischool Aveen 2021
Gemeente Uithoorn biedt slachtoffers toeslagenaffaire aanvullende hulp

Gemeente Uithoorn biedt slachtoffers toeslagenaffaire aanvullende hulp


Geplaatst op: 25 maart 2021

De gemeente Uithoorn wil ouders die getroffen zijn door de toeslagenaffaire aanvullende hulp aanbieden.

De Belastingdienst compenseert ouders die zijn getroffen door de problemen met de kinderopvangtoeslag. Maar soms is deze compensatie niet genoeg. Er kunnen ook problemen op andere vlakken ontstaan. Waaronder inkomen en schulden, werk, huisvesting, zorg en het opvoeden van de kinderen. De gemeente Uithoorn wil deze ouders daarom aanvullende hulp aanbieden. 

Op dit moment is de gemeente druk bezig contact te zoeken met mogelijk gedupeerden van de toeslagenaffaire. Omdat de gemeente echter niet weet of zij op dit moment daadwerkelijk alle ouders in Uithoorn/De Kwakel bereikt die deze hulp nodig hebben, doet zij daarom nogmaals een verzoek aan ouders om zich hiervoor te melden. 

Dit kan door telefonisch contact op te nemen met het Sociaal Loket: 0297-513111. Graag vragen naar Maaike Adriaans, contactpersoon toeslagenaffaire. Samen met de ouder wordt dan gekeken wat de gemeente aan hulp kan bieden.


Laatst bewerkt op: 25 maart 2021 16:53

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente Uithoorn biedt slachtoffers toeslagenaffaire aanvullende hulp

De gemeente Uithoorn wil ouders die getroffen zijn door de toeslagenaffaire aanvullende hulp aanbieden. De Belastingdienst compenseert ouders die zijn getroffen door de problemen met de kinderopvangtoeslag. Maar soms is deze compensatie niet genoeg. Er kunnen ook problemen op andere vlakken ontstaan. Waaronder inkomen en schulden, werk, huisvesting, zorg en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: