001 - Week van de ontmoeting
Investeer en profiteer bij De Loods Fashion

Investeer en profiteer bij De Loods Fashion

Investeer en profiteer bij De Loods Fashion

Geplaatst op: 26 maart 2021

De Loods Fashion kan jouw hulp goed gebruiken! Met een oppervlakte van 1100m2 timmeren wij hard aan de weg om een regionale gigant te worden. Met een vernieuwd uniek concept wordt er een stadse winkel met dorpse gezelligheid gerealiseerd, compleet met Beauty salon en XXL bar in een Broadway thema!

De Loods zoekt betrokken klanten of bedrijven die het leuk vinden om te investeren in deze lokale onderneming. Samen met jullie, kunnen wij De Loods nog groter neerzetten dan voorheen.

Wat gaat De Loods met het geld doen?

Één van de meest gestelde vragen, dus hier maken we het meteen concreet voor je:

  • De Loods regionaal op de kaart zetten. Het vergroten van de winkel, het verbouwen van het 1100 m2 grote pand en het vernieuwde concept zijn de basis ingrediënten
  • De Loods online uitbreiden met een webshop

Waar droomt De Loods van na de verbouwing?

  • De Loods kijkt naar mogelijkheden om het concept uit te breiden in een franchise variant
  • We hebben de intentie om door te bouwen aan meerdere winkels in de nabije omgeving
  • We werken achter de schermen aan een sportwinkelconcept

INVESTEER LOKAAL! WERK MEE AAN DEZE SUCCESFORMULE EN ONTVANG VOORDEEL.

Hoe werkt het?

Jij kiest een bedrag waarmee je De Loods wilt supporten. Als dank daarvoor ontvang je een aantal voordelen bij je aankopen. Daarnaast een mooie bijkomende rente en terugbetaling van je inleg na 4 jaar.

Dit krijg je ALTIJD als je meedoet:

  • Onze eeuwige dank en jouw naam zal worden vereeuwigd op de Wall of Fame.
  • Jij wordt uitgenodigd voor het openingsfeest waar jij en je gezin maar liefst 20% korting krijgen op al jullie kleding aankopen. Iets om naar uit te kijken na de lockdown!
  • Ontvang een zak vol vers afgebakken koeken uit onze oven.
  • Over het geldbedrag dat je als ambassadeur investeert, ontvang je jaarlijks 4% rente met een looptijd van 4 jaar. Na 4 jaar ontvang je jouw inleg weer terug op je rekening. Klik hier voor een rekenvoorbeeld

Bovenstaande voordelen zijn voor iedereen die besluit geld te investeren in De Loods Fashion. Hoe meer je inlegt, hoe groter de beloning. Bekijk de staffels met beloningen aan de rechterzijde van deze pagina.

VOOR BEDRIJVEN

Ook voor bedrijven is het inleggen van een bedrag interessant. Niet alleen voor jou als bedrijf heeft dit voordelen, maar ook voor je personeel! Daarnaast zetten we de bedrijven in de spotlights op onze Social Media kanalen met bijna 10.000 actieve volgers. Zo supporten we elkaar!

GA NAAR WWW.DELOODSFASHION.NL OM AMBASSADEUR TE WORDEN. 

Inmiddels is de verbouwing ver gevorderd en kunnen wij je laten zien, waarin je investeert. We nodigen je graag uit voor een kop koffie en een rondleiding om jullie met trots dit mega project te laten zien. Maar meer nog omdat we het belangrijk vinden dat jij als ambassadeur een goed gevoel hebt bij deze investering.

Heb je vragen of wil je graag meer weten? Neem dan gerust contact op met Ron of Fleur.

fleur@deloodsfashion.nl / 06 55 78 49 79
ron@deloodsfashion.nl / 06 14 28 14 62

 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Investeer en profiteer bij De Loods Fashion

De Loods Fashion kan jouw hulp goed gebruiken! Met een oppervlakte van 1100m2 timmeren wij hard aan de weg om een regionale gigant te worden. Met een vernieuwd uniek concept wordt er een stadse winkel met dorpse gezelligheid gerealiseerd, compleet met Beauty salon en XXL bar in een Broadway thema! … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: