001 - Week van de ontmoeting
Kinderen zwaargewond bij ongeluk Oosterlandweg Mijdrecht

Kinderen zwaargewond bij ongeluk Oosterlandweg Mijdrecht


Geplaatst op: 27 maart 2021

Zaterdagochtend heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Oosterlandweg in Mijdrecht. Twee kinderen raakten zwaargewond na een aanrijding met een auto.

Het ongeluk gebeurde zaterdagochtend rond 8:50 uur op het kruispunt van de Oosterlandweg met de Tuinderslaan. De twee kinderen staken met hun fiets waarschijnlijk het kruispunt over toen zij werden geschept. Eén van de slachtoffertjes belandde via de voorruit van de personenwagen midden op het wegdek. Zij raakte zwaargewond. De ander kwam in de berm terecht.

Hulpdiensten rukten massaal uit en de Oosterlandweg werd volledig afgesloten. Vanwege de ernst van het letsel werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar vanwege de lange aanvliegroute werd deze gecanceld.

De slachtoffertjes zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallenanalyse van de politie doet uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De Oosterlandweg is naar verwachting nog de hele ochtend afgesloten. De politie roept getuigen van het ongeluk op om contact op te nemen via 0900 - 8844.Laatst bewerkt op: 27 maart 2021 10:56

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kinderen zwaargewond bij ongeluk Oosterlandweg Mijdrecht

Zaterdagochtend heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Oosterlandweg in Mijdrecht. Twee kinderen raakten zwaargewond na een aanrijding met een auto. Het ongeluk gebeurde zaterdagochtend rond 8:50 uur op het kruispunt van de Oosterlandweg met de Tuinderslaan. De twee kinderen staken met hun fiets waarschijnlijk het kruispunt over toen zij werden geschept. Eén … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: