Paas-expositie van KunstRondeVenen

Paas-expositie van KunstRondeVenen


Geplaatst op: 27 maart 2021

Kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen heeft deze week in haar pop-up galerie in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht een expositie ingericht met werk van negen kunstenaars. Naast schilderijen zijn er beelden, tekeningen, glassculpturen en keramische werken te zien.

In de week voor Pasen kan de galerie op afspraak tussen 11 en 16 uur worden bezocht, met uitzondering van maandag. Elke dag zal er een lid van de kerngroep van KRV aanwezig zijn om je te ontvangen. De galerie is ruim genoeg om, met inachtneming van de coronaregels, bezoekers te ontvangen. Op de website, www.kunstrondevenen.nl, staan de namen van bestuur en kernleden vermeld, met hun contactgegevens. Als je een van die leden belt, kun je afspreken wanneer je de galerie wilt komen bezoeken. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken, als je bij de galerie bent. De namen van de kernleden staan daar mèt telefoonnummer in de etalage vermeld.

Het is positief te noemen dat in deze pandemie-periode, die ‘cultuurarmoede’ tot gevolg heeft, KunstRondeVenen dit initiatief heeft genomen.


Laatst bewerkt op: 27 maart 2021 14:52

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Paas-expositie van KunstRondeVenen

Kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen heeft deze week in haar pop-up galerie in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht een expositie ingericht met werk van negen kunstenaars. Naast schilderijen zijn er beelden, tekeningen, glassculpturen en keramische werken te zien. In de week voor Pasen kan de galerie op afspraak tussen 11 en 16 uur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: