001 - OrMontre
Ronde Vener neemt initiatief om de lokale horeca te steunen

Ronde Vener neemt initiatief om de lokale horeca te steunen


Geplaatst op: 29 maart 2021

Wat begon als een idee om een lokaal restaurant te helpen in deze moeilijke corona tijd, is uitgegroeid tot een groter project om meerdere lokale horeca ondernemers een hart onder de riem te steken.

Vrijwillig initiatief

De afgelopen jaren is Bas Reichgelt actief geweest met zijn hobby 360° fotografie en bedacht hoe hij hiermee vrijwillig de lokale horeca kon helpen. Wat begon als idee om een lokaal restaurant te helpen in deze moeilijke tijd, groeide uit naar een heel project om meerdere lokale horeca ondernemers te steunen door middel van een virtuele beurs. Na overleg hierover met gemeente de Ronde Venen werd wethouder Rein Kroon zo enthousiast over dit vrijwillige initiatief dat hij een mooi welkomstwoord doet. Ook verschillende bedrijven wilden graag sponsoren zodat dit een succes kan worden voor de lokale horeca ondernemers. Er is een speciaal Instagram account (helphoreca.derondevenen) en ook de restaurants zullen de komende dagen hun social media accounts inzetten om dit tot een groot succes te maken.

Virtuele horeca beurs

Online kunt u de virtuele horeca beurs ( www.hhdrv.nl ) bezoeken die Bas Reichgelt heeft gemaakt. Het doel is de horeca ondernemers een steuntje in de rug te geven. Bij verschillende beursstands is een kort filmpje te zien waarop de restaurateur een woordje doet. Bij verschillende restaurants is het momenteel mogelijk om eten te bestellen maar toch er zijn veel horeca ondernemers die moeite hebben om hun hoofd boven water te houden, daarom is het ook mogelijk om via Tikkie een donatie te doen aan een restaurant naar keuze. 

Win een etentje voor twee

In deze virtuele horeca beurs is een voorjaarszoektocht gemaakt. Het is niet alleen een leuke manier om zo de verschillende stands van restaurants te bezoeken, je kunt er ook mooie prijzen mee winnen. Bij verschillende stands zie je bloemetjes. Als je erop klikt krijg je een letter te zien. Verzamel de letters van alle 17 bloemetjes en maak hiervan de slagzin. Stuur deze in via de aanwijzingen op de site en kom zo in aanmerking voor de mooie prijzen. Deze variëren van een volledig verzorgd etentje voor 2 personen tot een overnachting met ontbijt voor twee personen in de luxe B&B in het Spoorhuis Uithoorn. Zeker de moeite waard om mee te doen! Eind april wordt de uitslag bekend gemaakt. 

Via het instagram account (helphoreca.derondevenen) worden ook prijzen uitgedeeld dus hou dat zeker in de gaten!


Laatst bewerkt op: 29 maart 2021 09:46

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ronde Vener neemt initiatief om de lokale horeca te steunen

Wat begon als een idee om een lokaal restaurant te helpen in deze moeilijke corona tijd, is uitgegroeid tot een groter project om meerdere lokale horeca ondernemers een hart onder de riem te steken. Vrijwillig initiatief De afgelopen jaren is Bas Reichgelt actief geweest met zijn hobby 360° fotografie en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: