001 - OrMontre
Wat betreft vragen over opvoeden en opgroeien is er een verandering

Wat betreft vragen over opvoeden en opgroeien is er een verandering


Geplaatst op: 29 maart 2021

Voorheen kon u terecht op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin voor uw vragen over opvoeden en opgroeien. Deze website vervalt per 31 maart 2021. 

Alle preventieve activiteiten, zoals weerbaarheidstrainingen en pubercursussen vindt u terug op de sites van Kwadraad Maatschappelijk Werk, het Pedagogisch Bureau, de Jeugdgezondheidszorg en Ouders Lokaal. U vindt deze organisaties ook terug op de website van het Servicepunt. Wilt u een afspraak maken bij het consultatiebureau kan dit via www.ggdru.nl. Inhoudelijke informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid vindt u op www.opvoeden.nl. 

De website van het Servicepunt is de wegwijzer voor al uw vragen.

Op de website van het Servicepunt vindt u een uitgebreide sociale kaart. De sociale kaart is een wegwijzer bij vragen over wonen, welzijn, ontmoeten, gezond leven, zorg, opvoeden, vervoer of geld. Met een handige zoekfunctie komt u snel terecht bij lokale mogelijkheden voor ondersteuning en voorzieningen waar u naar op zoek bent.

 


Laatst bewerkt op: 29 maart 2021 12:57

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wat betreft vragen over opvoeden en opgroeien is er een verandering

Voorheen kon u terecht op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin voor uw vragen over opvoeden en opgroeien. Deze website vervalt per 31 maart 2021.  Alle preventieve activiteiten, zoals weerbaarheidstrainingen en pubercursussen vindt u terug op de sites van Kwadraad Maatschappelijk Werk, het Pedagogisch Bureau, de Jeugdgezondheidszorg … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: