001 - OrMontre
Paaseierjacht De Ronde Venen

Paaseierjacht De Ronde Venen


Geplaatst op: 29 maart 2021

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Ouders Lokaal op eerste Paasdag weer een Paaseierjacht voor kinderen tot 10 jaar. Met je Paasmandje huppelend door je wijk op zoek naar eitjes! 

Mogen de kinderen bij jou  langskomen?

Meedoen aan deze Paaseierjacht is simpel: meld je aan via de website van Ouders Lokaal (derondevenen.ouderslokaal.nl) en plaats op eerste Paasdag (vanaf 08:00 tot 16:00 uur) een mandje met eieren op een plek in je voortuin, bij je voordeur of andere gemakkelijk bereikbare plek. Kinderen kunnen tijdens een wandeling in hun buurt op zoek naar de eieren en zo op een leuke manier Pasen vieren. Er mag één eitje per kind/per adres uit het mandje/bakje gepakt worden. Wij vertrouwen erop dat ouders hierop toezien, zodat er genoeg is voor iedereen. Uiteraard gelden de richtlijnen van het RIVM tijdens deze wandeling.  

Aanmelden en overzichten:

Klaar voor de Paaseierjacht? We hebben voor De Ronde Venen speciaal een systeem opgezet via googledocs.  De linkjes staan vermeld op de website derondevenen.ouderslokaal.nl.  Zo kun je je aanmelden en tevens precies zien wie meedoet in jouw dorp/wijk. Veel plezier met het zoeken! Tip: wil je eitjes delen, denk dan aan de eenzame ouderen in jouw dorp! Wellicht leuk om hen te verrassen met een Paastraktatie.

Ouders gezocht!

Ouders Lokaal is op zoek naar die ons team en bestuur willen versterken. Mail info@ouderslokaal.nl als je geïnteresseerd bent. Ook ideeën zijn welkom!


Laatst bewerkt op: 29 maart 2021 14:57

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Paaseierjacht De Ronde Venen

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Ouders Lokaal op eerste Paasdag weer een Paaseierjacht voor kinderen tot 10 jaar. Met je Paasmandje huppelend door je wijk op zoek naar eitjes!  Mogen de kinderen bij jou  langskomen? Meedoen aan deze Paaseierjacht is simpel: meld je aan via de website van Ouders … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: