0001 - Skischool Aveen 2021
Vrijdag weer een Mark & Eric Pubquiz

Vrijdag weer een Mark & Eric Pubquiz


Geplaatst op: 30 maart 2021

Steeds roepen programmamakers Mark Simoons en Eric Spaargaren “dit was de allerlaatste pubquiz”. Ontstaan in de coronatijd en zeer succesvol met veel deelnemers. Maar door het enthousiasme van de deelnemers en niet te vergeten, de makers zelf, komt er vrijdag 2 april toch weer een Mark en Eric Pubquiz op Radio en TV Aalsmeer. “Vooruit dan, op veler verzoek”. De Mark en Eric Show start om 19.00 uur en om 19.30 uur start de quiz. Rond 21.30 uur wordt de winnaar bekend, waarna er tot 22.00 uur lekkere muziek is. De show is live te volgen via https://radioaalsmeer.nl/tv (of te bekijken via kanaal 12 van Caiway, kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort) en het deelnameformulier vind je hier: https://ericspaargaren.wixsite.com/markeneric

Ania Bugala te gast bij ‘Echt Esther’

Ania Bugala is donderdag 1 april om 19.00 uur te gast bij ‘Echt Esther’. Zij is activiteitencoach, projectcoördinator en vrijwilligerscoördinator bij Participe Amstelland voor Aalsmeer en Kudelstaart. Ze startte vorig jaar juni, tussen twee coronagolven door, aan deze nieuwe uitdaging. Ze is Poolse en woont al 18 jaar in Nederland. Presentatrice Esther Sparnaaij ontvangt haar vanaf 19.00 uur live in de studio van Radio Aalsmeer. Wil je meer weten over de plannen van Participe of heb je een leuke vraag voor deze Poolse welzijnswerkster en haar aandachtspunten voor Aalsmeer? Mail jouw vraag dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

De Zeros bij ‘Aalsmeer by Night XXL’

Donderdag 1 april is er weer een extra lange 'Aalsmeer by Night' op Radio Aalsmeer! Na de jaren '70, '80 en '90, duikt presentator Meindert van der Zwaard deze avond vanaf 20.00 uur in de muziek uit de jaren nul. Hij draait de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 2000-2009. Welke artiesten en groepen scoorden grote hits? Herinner je Anastacia, Atomic Kitten of Shakira nog? Of Kelly Clarkson, Christina Aguilera en The Sugababes?

‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur), ‘De Tandenpoetsdansplaat’ (rond 23.35 uur) en ‘Aalsmeer Easy’ (laatste gedeelte) staan ook in het teken van de muziek uit de Zeros! Andere vaste onderdelen zoals de ‘De Reclameplaat’ (rond 22.23 uur), ‘De Nederlandse Top 10’ (22.30 uur) en ‘Oud & Nieuw’ (rond 22.50 uur), gaan even buiten dit thema om, maar tijdens de rest van de lange uitzending voert ‘zeros’-muziek de boventoon.
Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond 'van acht tot middernacht' rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.

Pasen bij 'Sem op Zaterdag'

Op Paaszaterdag een ‘Sem op Zaterdag’ in het teken van het Paasfeest, hoop en liefde, oorsprong en bron en daar is muzikaal veel van te maken. Een ding staat vast bij programmamaker Sem van Hest: met lekkere muziek het extra lange weekend in tussen 10.00 en 12.00 uur. 

Historicus Jan Willem de Wijn op herhaling in ‘Door de Mangel'

Helaas dalen de besmettingscijfers nog niet en kunnen de coronamaatregelen nog niet worden afgebouwd. Hierdoor zijn de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ nog steeds genoodzaakt herhalingen uit te zenden. Op maandag 5 april gaan we terug naar 25 juni 2018. In die uitzending was dr. Jan Willem de Wijn te gast. Aan het presentatieduo Mylène en Elbert Huijts vertelde hij ronduit over zijn interesse in de Aalsmeerse historie. De historicus was weer gaan studeren en zou niet lang na het interview promoveren op het onderwerp migratie in Aalsmeer. De Wijn gaf aan uitgedaagd te zijn door zijn professoren om dit onderwerp verder uit te diepen. De oud-voorzitter van de stichting Oud Aalsmeer omschreef zichzelf als nieuwsgierig, associatief en eigenwijs, eigenschappen die goed van pas komen in zijn speurtocht in het verleden. Waar haalt hij de drive vandaan om nu nog dr. Jan Willem de Wijn te worden?”, vroeg zijn voorganger Jaap Overbeek zich af. Dit alles en meer hoor je 5 april om 19.00 uur. 

‘RAP’ met wethouder Wilma Alink

Op woensdag 7 april om 19.00 uur is wethouder Wilma Alink te gast bij ‘Radio Aalsmeer Politiek’. Erik Kreike en Sem van Hest zullen met haar o.a. spreken over Het Bomenverhaal, de afvalplannen en ook kunst en cultuur. Heeft u vragen voor de wethouder? Stuur uw vraag naar sem@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending met 0297-325858

 


Laatst bewerkt op: 30 maart 2021 14:25

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijdag weer een Mark & Eric Pubquiz

Steeds roepen programmamakers Mark Simoons en Eric Spaargaren “dit was de allerlaatste pubquiz”. Ontstaan in de coronatijd en zeer succesvol met veel deelnemers. Maar door het enthousiasme van de deelnemers en niet te vergeten, de makers zelf, komt er vrijdag 2 april toch weer een Mark en Eric Pubquiz op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: