001 - OrMontre
37 Nieuwe woningen voor Allure aan de Amstel in Uithoorn

37 Nieuwe woningen voor Allure aan de Amstel in Uithoorn


Geplaatst op: 31 maart 2021

De verkoop van de 45 appartementen in Allure aan de Amstel in Uithoorn verloopt zeer voorspoedig. Binnenkort worden de overeenkomsten voor de laatste bouwnummers ondertekend en is de verkoop afgerond.

Planning 37 woningen

Medio mei starten Koop Lenstra Makelaars en EKZ | Makelaars met de verkoop van de laatste 37 woningen in Allure aan de Amstel. Deze nieuwe fase bestaat uit 4 hoek- en 11 tussenwoningen, 20 fraaie twee-onder-een-kapwoningen en 2 opvallende geschakelde villa’s. De digitale verkoopinformatie van deze woningen zal te zijner tijd via de projectwebsite beschikbaar worden gesteld. Nog geen account? Maak deze dan alvast aan op de website zodat u zich hiermee na start verkoop kunt inschrijven op de woningen.

Bouw fase 1 vordert gestaag

De bouw van de 24 startersappartementen en 33 woningen in fase 1 van Allure aan de Amstel vordert gestaag. De eerste woningen zullen al voor de zomervakantie van 2021 worden opgeleverd!


Laatst bewerkt op: 31 maart 2021 09:41

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

37 Nieuwe woningen voor Allure aan de Amstel in Uithoorn

De verkoop van de 45 appartementen in Allure aan de Amstel in Uithoorn verloopt zeer voorspoedig. Binnenkort worden de overeenkomsten voor de laatste bouwnummers ondertekend en is de verkoop afgerond. Planning 37 woningen Medio mei starten Koop Lenstra Makelaars en EKZ | Makelaars met de verkoop van de laatste 37 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: