VLC

Gymnastiekvereniging Veenland gaat weer beginnen


Geplaatst op: 29 augustus 2011

Vanaf maandag 29 augustus gaat gymnastiekvereniging Veenland in Wilnis weer van start. Het einde van een welverdiende vakantie, na een succesvol seizoen, is in zicht en de trainsters maken zich weer klaar voor een nieuw seizoen gezellig en sportief bezig zijn.

Op maandag gaat trainster Anja weer beginnen met de jongens vanaf 6 jaar en op dinsdag is dat trainster Mariska met de meisjes vanaf 6 jaar. Zij leren hier oefeningen op de balk, brug, mat en springplank. De jongens zijn nog enthousiaster en voelen zich de nieuwe Epke Zonderland. Soms maken ze ook gebruik van een tumblingbaan, wie durft kan zelfs een salto oefenen. Voor de meisjes met talent is er de mogelijkheid om door te stromen naar de extra training op maandag en/of donderdag.

De woensdagmiddag is voor de kleuters vanaf 4 jaar. Daar komen zij bij trainster Sandra plezier maken en werken aan hun motoriek. Er wordt bewogen op muziek en geklommen, hollen en rollebollen over de matten en diverse toestellen. Ook de allerkleinsten kunnen bij Veenland trainster Märy terecht op de vrijdag-ochtend. Bij alle lessen is nog voldoende plek en vinden plaats in de Willisstee in Wilnis. Uiteraard is er de mogelijkheid om uw zoon of dochter het eens te laten proberen. Voor de juiste tijden kunt u kijken op www.veenland.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gymnastiekvereniging Veenland gaat weer beginnen

Vanaf maandag 29 augustus gaat gymnastiekvereniging Veenland in Wilnis weer van start. Het einde van een welverdiende vakantie, na een succesvol seizoen, is in zicht en de trainsters maken zich weer klaar voor een nieuw seizoen gezellig en sportief bezig zijn. Op maandag gaat trainster Anja weer beginnen met de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: