Zondag 4 april de 26e Uit de Kunst op Rick FM

Zondag 4 april de 26e Uit de Kunst op Rick FM


Geplaatst op: 30 maart 2021

“Uit de Kunst” op zondagmorgen 4 april, eerste Paasdag van 10.00 tot 11.00 uur, met een gevarieerd programma, vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio.

We gaan dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur in Uithoorn, De Kwakel en de regio.

Wekelijks maken de presentatoren Naomi Heidinga en Bob Berkemeier een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

In de 26e uitzending is de presentatie in handen van Naomi Heidinga. “Uit de Kunst” met gevarieerde onderwerpen, interviews en muziek.

Interviews in het programma;

Steenvlinder, de ontwikkelaar van de Bovenboog.
Wat zijn de plannen met dit voormalige schoolgebouw? Carel Nieber vraagt het Marnix Norder, een van de oprichters van Steenvlinder.
https://www.uithoorn.nl/Home/Projecten/Bouwprojecten/Bovenboog

Wethouder José de Robles over de nieuwbouw Buurtcentrum Thamerdal.
In Thamerdal wordt een nieuw buurtcentrum gebouwd naast IKC Het Duet. De nieuwe wethouder José de Robles vertelt over de namenwedstrijd voor de multifunctionele accommodatie, afgekort het MFA Gebouw. Het nieuwe onderkomen van onder meer de huurders van de Bovenboog.
https://www.uithoorn.nl/Home/Projecten/Bouwprojecten/Buurtcentrum_Thamerdal

Museum Jan, expositie “Op de leest van Jan Jansen - 60 jaar schoenen & Dutch Design”.
In Museum JAN in Amstelveen is vanaf april (wanneer de musea weer open mogen) de expo “Op de Leest van Jan Jansen, 60 jaar schoenen & Dutch Design” te zien. Museumdirecteur Marieke Uildriks vertelt over deze nieuwe expositie.
https://museumjan.nl/exhibitions/op-de-leest-van-jan-jansen-60jaar-schoenen-en-dutchdesign

Happen & Stappen krijgt een vervolg.
De eerste editie van Happen & Stappen langs de Amstel en door Uithoorn was een groot succes. Dat smaakt naar meer en er wordt al nagedacht over vervolgedities, onder andere een variant waarin kunst een rol krijgt. Ferdinand Beuse, van de Stichting Promotie Uithoorn en De Kwakel (SPUK), is bezig met de organisatie en laat meer weten over de plannen.
https://uithoornaandeamstel.nl/

Het Paasweekend staat op Rick FM in het teken van de Nederpop. Ook in “Uit de Kunst” draaien we liedjes van bekende en minder bekende Nederlandse artiesten. Ook is er ruimte voor jong talent. We sluiten af met de culturele agenda en daarna is het aanschuiven voor de Paasbrunch!

De Pasen begint goed met "Uit de Kunst" op Rick FM, iedere zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
DAB+: kanaal 35 / 5a frequentie 174.928 MHz
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm


Laatst bewerkt op: 31 maart 2021 21:03

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondag 4 april de 26e Uit de Kunst op Rick FM

“Uit de Kunst” op zondagmorgen 4 april, eerste Paasdag van 10.00 tot 11.00 uur, met een gevarieerd programma, vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio. We gaan dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: