001 - OrMontre
Spook BMW met draaiende motor houdt Loenen aan de Vecht wakker

Spook BMW met draaiende motor houdt Loenen aan de Vecht wakker


Geplaatst op: 31 maart 2021

In Loenen aan de Vecht staats sinds woensdagavond een 'spook' BMW geparkeerd. De sportwagen staat sinds 18:30 uur met draaiende motor langs de Rijksstraatweg ter hoogte van het winkelcentrum. Van de bestuurder ontbreekt ieder spoor.

Buurtbewoners kregen na enkele uren argwaan en waarschuwden de politie. Die kwamen rond 23:00 uur poolshoogte nemen en trokken de auto in diverse systemen na. Met de BMW 318I bleek alles in orde: de wagen staat niet als gestolen geregistreerd en is ook WA verzekerd.

Diverse belpogingen om de eigenaar van de auto te achterhalen mislukten en ook de leasemaatschappij gaf niet thuis. Agenten moesten met onverrichter zake vertrekken terwijl de sportwagen met draaiende motor achterbleef.

Buurtbewoners hoopten rond 23:30 uur dat de brandstoftank van de wagen snel leeg was zodat de motor afsloeg. Ze hadden pech: op het display van de auto stond te lezen dat hij nog 129 kilometer kon rijden en ook de hits TOP50 bleef vrolijk aan staan.

Wie de BMW met draaiende motor achterlaten heeft blijft nog een raadsel. Diverse bewoners van het dorp herkennen de sportwagen niet en ook de uitbater van het plaatselijke restaurant heeft de wagen nog niet eerder gezien.
Laatst bewerkt op: 1 april 2021 06:18

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spook BMW met draaiende motor houdt Loenen aan de Vecht wakker

In Loenen aan de Vecht staats sinds woensdagavond een 'spook' BMW geparkeerd. De sportwagen staat sinds 18:30 uur met draaiende motor langs de Rijksstraatweg ter hoogte van het winkelcentrum. Van de bestuurder ontbreekt ieder spoor. Buurtbewoners kregen na enkele uren argwaan en waarschuwden de politie. Die kwamen rond 23:00 uur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: