001 - OrMontre
Vandalisme en brandstichting op Vinkeveense Plassen

Vandalisme en brandstichting op Vinkeveense Plassen


Geplaatst op: 1 april 2021

De eigenaar van een recreatie verblijf op de Vinkeveense Plassen is afgelopen week het slachtoffer geworden van vandalisme en brandstichting. De schade op de legakker is groot.

Woensdagmiddag kwamen de recreanten tot de ontdekking dat hun eiland gebruikt is door vandalen. Het 'binnenverblijf' op de legakker, gelegen nabij de Botshol, was opengebroken en volledig overhoop gehaald. Afgelopen weekend zag alles er nog tip top uit.

Brandstichting

Naast diverse vernielingen is er ook brandgesticht. Dat is goed te zien bij een matras: de brandplekken zitten erin. Tot een grote brand is het gelukkig niet gekomen, maar bij de recreanten zit de schrik er goed in.

De eigenaren balen enorm en tasten nog in het duister naar het motief en de daders. Zij gaan aangifte doen bij de politie en roepen getuigen op zich te melden.

Laatst bewerkt op: 1 april 2021 09:20

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vandalisme en brandstichting op Vinkeveense Plassen

De eigenaar van een recreatie verblijf op de Vinkeveense Plassen is afgelopen week het slachtoffer geworden van vandalisme en brandstichting. De schade op de legakker is groot. Woensdagmiddag kwamen de recreanten tot de ontdekking dat hun eiland gebruikt is door vandalen. Het 'binnenverblijf' op de legakker, gelegen nabij de Botshol, was opengebroken en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: