VLC

Tennisclub Vinkeveen verwelkomt nieuwe aspirant leden


Geplaatst op: 29 augustus 2011

Op donderdagavond 25 augustus heeft de tennisclub van Vinkeveen wederom een hele groep nieuwe leden ontvangen voor een informele tennisavond. Deze nieuwe groep tennissers zijn voor 50 euro aspirant lid geworden. Met dit speciale lidmaatschap krijgen zij de kans om tot einde van dit jaar kennis te maken met de tennisclub.

De avond was een groot succes mede getuige het feit dat er na het tennissen nog lang na geborreld werd en er vele nieuwe tennis"dates" zijn gemaakt.

Als nieuw lid van een sportvereniging blijkt het voor leden moeilijk te zijn om tennismaatjes te vinden.
Het Bestuur van VLTV heeft een commissie ledenwerving- en behoud aangesteld om zich hier aktief mee bezig te houden.
Het is van groot belang dat nieuwe leden zich snel thuis gaan voelen op de club. De commissie zal er alles aan doen om de nieuwelingen met elkaar in contact te brengen zodat ze uiteindelijk nog lang en tevreden lid blijven van VLTV.

VLTV is nog steeds op zoek naar nieuwe leden die vroeger hebben getennisd en graag weer willen tennissen.
Tevens is er behoefte aan nieuwe jeugdleden. Samen met de basisscholen uit Vinkeveen wordt er aan een plan gewerkt om hun in contact te brengen met de tennis sport.

VLTV beschikt over 8 all weather smashcourt banen waardoor er het hele jaar door buiten getennisd kan worden. Het is niet alleen meer een zomersport.

www.vltv.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tennisclub Vinkeveen verwelkomt nieuwe aspirant leden

Op donderdagavond 25 augustus heeft de tennisclub van Vinkeveen wederom een hele groep nieuwe leden ontvangen voor een informele tennisavond. Deze nieuwe groep tennissers zijn voor 50 euro aspirant lid geworden. Met dit speciale lidmaatschap krijgen zij de kans om tot einde van dit jaar kennis te maken met de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: