001 - OrMontre
Tieners urenlang opgesloten in garagebox Vinkeveen

Tieners urenlang opgesloten in garagebox Vinkeveen


Geplaatst op: 5 april 2021

Vijf tieners hebben zondagavond urenlang vastgezeten in een garagebox in Vinkeveen. De brandweer en een bouwbedrijf moesten er aan te pas komen om de 'pubers' te bevrijden.

Het vijftal was aan het chillen in hun 'bunker' aan de Talingenlaan toen zij rond 20:15 uur tot de ontdekking kwamen opgesloten te zitten. De deur van de garagebox was van binnen uit op slot gedraaid, maar ging niet meer open. Dat laat één van de ouders weten op Twitter; zij deed live verslag van de reddingsoperatie.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

twitter_1617575576.jpg

Vrienden en familie werden gewaarschuwd, maar hun reddingspoging mocht niet slagen. Na ruim anderhalf uur werden de brandweer en een bouwbedrijf gevraagd om hulp. Die laatste wist rond middernacht de tieners te bevrijden: tot grote opluchting van de slachtoffers. In een video op Twitter is te zien dat er opgelucht wordt gereageerd wanneer de deur na drie uur eindelijk open gaat.

 

 Laatst bewerkt op: 5 april 2021 09:13

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tieners urenlang opgesloten in garagebox Vinkeveen

Vijf tieners hebben zondagavond urenlang vastgezeten in een garagebox in Vinkeveen. De brandweer en een bouwbedrijf moesten er aan te pas komen om de 'pubers' te bevrijden. Het vijftal was aan het chillen in hun 'bunker' aan de Talingenlaan toen zij rond 20:15 uur tot de ontdekking kwamen opgesloten te zitten. De deur van de garagebox was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: