001 - OrMontre
Rotary organiseert swingend benefietconcert

Rotary organiseert swingend benefietconcert


Geplaatst op: 6 april 2021

Op paasmiddag, 4 april organiseerde Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude samen met Music Stages een benefiet streamconcert African Vibes. 

Na een welkomstwoord van de voorzitter van onze Rotaryclub begon het concert met een strijktrio van Ludwig van Beethoven, vol overgave gespeeld door Nienke van Rijn (viool), Michael Gieler (altviool) en Nusia McKenna (cello).

Daarna volgde de wereldpremière Dutch Camels van componist Maarten Ornstein. Het was een samenspel van de klassieke musici met Rob Dirksen (contrabas), Thomas Bekhuis (gitaar), Terence Samson (slagwerk) en Berima Amo (trompet).

Het concert werd afgesloten met zes Afrikaanse liederen, gecomponeerd en vertolkt door Berima Amo. De getalenteerde Ghanees liet ons swingen met zijn zang en trompetspel. Het was een concert om niet te vergeten! Gelukkig blijft het concert nog een poosje online staan, zodat het nog kan worden bekeken.

Ook de doneerknop blijft in werking. Er is dus nog gelegenheid te doneren. Uw gift gaat naar de mede-organisator van het concert Music Stages www.musicstages.nl en naar ons waterproject in Kenia (Wajir): www.wajir.org 

Voor meer informatie www.rotary.nl/vinkeveenabcoude    

 
Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rotary organiseert swingend benefietconcert

Op paasmiddag, 4 april organiseerde Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude samen met Music Stages een benefiet streamconcert African Vibes.  Na een welkomstwoord van de voorzitter van onze Rotaryclub begon het concert met een strijktrio van Ludwig van Beethoven, vol overgave gespeeld door Nienke van Rijn (viool), Michael Gieler (altviool) en Nusia McKenna (cello). … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: