001 - OrMontre
Kies nieuwe naam voor het park Aalsmeer

Kies nieuwe naam voor het park Aalsmeer


Geplaatst op: 7 april 2021

Op de participatie website van de gemeente Aalsmeer: participatie.aalsmeer.nl hebben maar liefst 86 inwoners van Aalsmeer een voorstel gedaan voor een naam voor het park langs de Machineweg. 

Wethouder Robert van Rijn: “Een prachtig resultaat. Hieraan kunnen we zien dat dit onderwerp leeft in Aalsmeer en hoe betrokken iedereen is bij de naamgeving van het park. Ik wil ook iedereen bedanken voor hun inbreng.”

Uit de 86 inzendingen heeft de jury, bestaande uit wethouder Robert van Rijn, directeur Green Park Aalsmeer Dick van Harst en bestuurslid van de straatnaamcommissie Ruud Tol vijf namen genomineerd: Zwanenbloempark, als samentrekking van Zwanenmeer en Bloemhof en een mooie waterbloem, Wiebe Koopstrapark, Wiebe Koopstra is de laatste die het gemaal aan de Machineweg bediende, Bloemhofpark als verwijzing naar de sporthal, Jac. Stammespark, Jac. Stammes was een bekende jeugdtrainer van handbalvereniging Aalsmeer en als laatste Machinepark, vanwege de ligging langs de Machineweg. 

Breng uw stem uit voor de nieuwe naam!

Vanaf woensdag 7 april tot woensdag 21 april kunnen inwoners stemmen op een van de vijf genomineerde namen op de website: participatie.aalsmeer.nl. De naam die de meeste stemmen krijgt, wordt voorgesteld aan het college om vast te stellen als definitieve naam voor het park.

 


Laatst bewerkt op: 7 april 2021 04:30

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kies nieuwe naam voor het park Aalsmeer

Op de participatie website van de gemeente Aalsmeer: participatie.aalsmeer.nl hebben maar liefst 86 inwoners van Aalsmeer een voorstel gedaan voor een naam voor het park langs de Machineweg.  Wethouder Robert van Rijn: “Een prachtig resultaat. Hieraan kunnen we zien dat dit onderwerp leeft in Aalsmeer en hoe betrokken iedereen is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: