Hema
Radio Aalsmeer: Avondklokmarathon met eendagsvliegen

Radio Aalsmeer: Avondklokmarathon met eendagsvliegen


Geplaatst op: 7 april 2021

Net als in februari en maart sluiten programmamakers Frank Bunnik en Walter de Vries zich op vrijdag 9 april voor de derde keer op in de radiostudio tijdens de avondklok. Tussen 20.00 en 22.00 uur maken zij een reguliere ‘Thank God It’s Friday’, met om 21.00 een uur lang 90’s dance classics. Daarna maken zij even plaats voor de ‘Dak-van-je-housemix’ om een uur later weer terug te keren om tussen 23.00 en 00.00 uur te dansen op 90’s dance classics.

Vanaf middernacht starten zij weer met een Top 70 in een bepaald thema. Vorige maand was dat de Vreemde Talen Top 70 en de maand daarvoor de Subtitel Top 70. Deze nacht zetten zij de ‘one hit wonders’ in het zonnetje met de Eendagsvliegen Top 70. Ken je Champaign en Klingande nog? En Sharif Dean en Milky Chance?  Vlak voor 5.00 uur hopen zij bij de nummer 1 uit te komen en mogen de studiodeuren weer open.

De droom van Kris Korzelius bij ‘Echt Esther’ 

Twee weken geleden deelde de Uithoornse Kris Korzelius haar droom via social media en ze komt er donderdagavond 8 april om 19.00 uur bij ‘Echt Esther’ over vertellen. Zij wil een plek maken waar jongeren, in de leeftijd van 13 - 20 jaar, bij elkaar kunnen zijn. Waar ze zichzelf kunnen zijn. Los van de druk van school, ouders en omgeving. Een veilige, warme plek die zeker in deze tijd dat ouders en kinderen heel erg op elkaars lip zitten, heel welkom is. Maar ook daarna een veilige en gezellige haven kan zijn. Sinds deze oproep is haar leven een soort achtbaan. Maar wel een hele leuke. Er kwamen veel reacties en het openen van deze plek komt dichterbij. Kris heeft inmiddels een locatie gevonden in de Kwakel. Heb jij een vraag voor Kris, mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl. 

Annigje Leighton op herhaling in ‘Door de Mangel'

We snakken allemaal naar ‘het normale leven’. Helaas is dat nog niet mogelijk en blijven ook bij Radio Aalsmeer de coronamaatregelen van kracht en moeten de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ nog steeds uitzendingen herhalen. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar.

Komende maandag 12 april zal de 218e aflevering, die eerder is uitgezonden op 2 juli 2018, te beluisteren zijn. In die uitzending was Annigje Leighton-van Leeuwen te gast. 

Zij omschreef zichzelf als een trouwe, sociale doener. Als voorwerp had zij een penning van haar vader bij zich. “Een gouden medaille die hij won toen hij nog jong was. Deze penning is een verbinding met het verleden”, aldus de Kudelstaartse. Op de vraag van haar voorganger Jan Willem de Wijn antwoordde zij: “Ik kan wel degelijk nee zeggen, maar ik vind gewoon heel veel leuk”. Dit en nog veel meer, hoor je maandag 12 april vanaf 19.00 uur. 


Laatst bewerkt op: 7 april 2021 13:46

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer: Avondklokmarathon met eendagsvliegen

Net als in februari en maart sluiten programmamakers Frank Bunnik en Walter de Vries zich op vrijdag 9 april voor de derde keer op in de radiostudio tijdens de avondklok. Tussen 20.00 en 22.00 uur maken zij een reguliere ‘Thank God It’s Friday’, met om 21.00 een uur lang 90’s … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: