001 - OrMontre
Getuigen gezocht van aanrijding met hond in Mijdrecht

Getuigen gezocht van aanrijding met hond in Mijdrecht


Geplaatst op: 7 april 2021

Woensdagmiddag rond 14.00 uur is er een hond aangereden bij een zebrapad bij Winkelcentrum De Passage aan de Croonstadtlaan in Mijdrecht.

Een man reed met zijn rode Renault Zoe bij de voetgangersoversteek en liet een voetganger netjes oversteken. Toen de voetganger overgestoken was reed de man richting het zebrapad en hoorde opeens een klap. Ze had een lange lijn waar nog een hond aan zat bleek later, maar de hond was nog niet overgestoken.

De bestuurder van de auto schrok en stopte uiteraard. Er zijn meerdere getuigen geweest van dit ongeluk, maar helaas zijn de gegevens van deze mensen niet bekend bij de betrokken partijen. Graag zouden zij in contact komen met hen. Weet u wie de getuigen zijn, of bent u zelf getuigen geweest? Mail dan met onze redactie (redactie@petershotnews.nl) en wij brengen u in contact met hen.

De hond liep onbekend letsel op.


Laatst bewerkt op: 7 april 2021 19:48

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Getuigen gezocht van aanrijding met hond in Mijdrecht

Woensdagmiddag rond 14.00 uur is er een hond aangereden bij een zebrapad bij Winkelcentrum De Passage aan de Croonstadtlaan in Mijdrecht. Een man reed met zijn rode Renault Zoe bij de voetgangersoversteek en liet een voetganger netjes oversteken. Toen de voetganger overgestoken was reed de man richting het zebrapad en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: