Huif
Gemeente sluit drugspand in Mijdrecht

Gemeente sluit drugspand in Mijdrecht


Geplaatst op: 9 april 2021

Burgemeester Maarten Divendal van De Ronde Venen heeft vrijdag een drugspand gesloten. In het gebouwen aan de Constructieweg in Mijdrecht vond de politie onlangs een hennepkwekerij.

10 februari 2021 viel de politie een bedrijfspand aan de Constructieweg binnen. Daar troffen zij ongeveer 300 hennepplanten aan. De hennepkwekerij werd direct ontmanteld.

Omdat het pand een rol speelde in een criminele organisatie heeft de burgemeester het pand 9 april 2021 bestuurlijk gesloten. De sluiting loopt van 9 april 2021 tot 9 juli 2021. 'Het is niet toegestaan dat het erf of pand in die periode publiek te openen op geopend te houden.' is te lezen in diverse aanplakbiljetten die de boa's vrijdag op het pand hebben geplakt. Alle toegangsdeuren zijn verzegeld. 

Lees ook: Politie rolt hennepkwekerij op in Mijdrecht
Laatst bewerkt op: 9 april 2021 11:23

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente sluit drugspand in Mijdrecht

Burgemeester Maarten Divendal van De Ronde Venen heeft vrijdag een drugspand gesloten. In het gebouwen aan de Constructieweg in Mijdrecht vond de politie onlangs een hennepkwekerij. 10 februari 2021 viel de politie een bedrijfspand aan de Constructieweg binnen. Daar troffen zij ongeveer 300 hennepplanten aan. De hennepkwekerij werd direct ontmanteld. Omdat het pand een rol speelde in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: