001 - OrMontre
Het kanovaren met de jeugd KVDRV is weer gestart

Het kanovaren met de jeugd KVDRV is weer gestart


Geplaatst op: 12 april 2021

De jeugd is afgelopen zaterdag weer de Vinkeveense plassen op gevaren. De traditionele start van het seizoen begin april kon gelukkig door gaan met in acht nemen van de Coronamaatregelen. Het weer en de temperatuur vielen tegen en het was weer even wennen. 

Weer naar buiten om te sporten

De jeugd heeft heel lang thuis moeten blijven zitten en kunnen eindelijk naar buiten. Kunnen nu weer actief bezig zijn en hun energie kwijt. Een paar uur er tussenuit is heerlijk om bezig te zijn. Iedereen was blij om weer te kunnen gaan varen. Door de nodige regels is het anders dan normaal, maar alles is goed te doen. Het voldoende afstand van elkaar houden op het water is in een kajak en de peddels goed te doen en gaat bijna vanzelf. 

Nieuwe jeugd is welkom: 

Alle jeugd is welkom! Vanaf 8 jaar kan je met de groep meevaren. Het enige dat nodig is een zwemdiploma. De club kan voor zwemvest; kajak en peddel zorgen. Als je in het begin moeite hebt om de groep bij te houden, dan wordt er een “sleepje” voor je geregeld zodat je gewoon mee kunt. Je mag de eerste 4x gratis meevaren om te kijken of je het leuk vindt. Daarna kan je lid worden.

De jeugd is zaterdagochtend rond 10.00 uur bij de club en vaart om ca. 10.30 uur. Rond 12.30 is de groep meestal terug. Bij heel mooi weer wordt het meestal iets later. De groep is erg enthousiast en heeft altijd veel plezier met elkaar. Al spelend worden de vaartechnieken geleerd. Meestal wordt er naar een eiland gevaren waar een pauze wordt gehouden. Hier kan geoefend of gezwommen worden. Voor beginners is er de mogelijkheid om een kano-certificaat te halen.

Wat neem je mee tijdens het varen?

Kleding en schoenen die nat mogen worden. Voor de wind en regen is een dun regenjasje handig. Droge kleding en iets te eten voor na het varen. Koffie; thee of limonade wordt door de club verzorgd.

Inlichtingen:

Zie www.kvdrv.nl 

 


Laatst bewerkt op: 12 april 2021 07:10

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het kanovaren met de jeugd KVDRV is weer gestart

De jeugd is afgelopen zaterdag weer de Vinkeveense plassen op gevaren. De traditionele start van het seizoen begin april kon gelukkig door gaan met in acht nemen van de Coronamaatregelen. Het weer en de temperatuur vielen tegen en het was weer even wennen.  Weer naar buiten om te sporten De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: