001 - OrMontre
Open Dag Zeilschool

Open Dag Zeilschool


Geplaatst op: 12 april 2021

Iedereen wil naar buiten en wat doe jij dit voorjaar? Ontdek of je watersport leuk vind! Op zondag 25 april kun je een hele dag naar de zeilschool. Kom niet alleen kennismaken met watersporten, maar ook met leeftijdsgenootjes en enthousiaste instructeurs! Je krijgt een rondleiding in de zeilschool en gaat naast zeilen ook kanoën en waterfietsen. Bovendien lunch je gezellig met elkaar en doen we een spel op het grote grasveld. 

De leeftijdscategorie voor de Kennismakingsdag is 7 t/m 12 jaar en zwemdiploma A is een vereiste. Kosten: € 37,50 | Inschrijven op intro.zeilschoolvinkeveen.nl

Is een hele dag te lang voor je, of ben je ouder dan 12? Kom dan een halve dag naar een Introductieles op 8 of 9 mei, of 5 of 6 juni. Keuze uit ochtend of middag en uit Optimist of Askeladden (voor Jeugd) en Windsurfen of Valk (voor Jongeren).

De leeftijdscategorie voor de Introductieles 6 t/m 18 jaar en zwemdiploma A is een vereiste. Kosten: € 25,00 | Inschrijven op www.zeilschoolvinkeveen.nl/introductieles

Er is geen speciale kleding voor nodig om aan de Kennismakingsdag of Introductieles deel te nemen. Een zwemvest verzorgt de zeilschool. Mocht het zo zijn dat de Corona-maatregelen de wind uit de zeilen neemt, dan verschuiven wij de Open Dagen of storten het inschrijfgeld terug.

Zeilschool Vinkeveen geeft onder het motto “Leer zeilen met plezier!” al 42 jaar les aan jong en oud op de Vinkeveense Plassen. Van april tot oktober is er voor iedereen wat te doen, van een enkel lesje tot een zomerkamp. Solo of in een groep. Waarom zou je eigenlijk gaan zeilen? Sommige mensen zeilen voor de ontspanning, op het water kom je tot rust en vergeet je even de dagelijkse bezigheden. Maar zeilen kan juist ook spannend zijn! Als het flink waait en je voldoende ervaring hebt, kun je de boot op topsnelheid over het water laten scheuren, zonder dat je benzine nodig hebt.

Bovendien is zeilen een sociale bezigheid, iedereen op het water groet elkaar. In de haven maak je gemakkelijk een praatje met andere zeilers en zit je met meer mensen in hetzelfde schuitje, dan komt het aan op goede samenwerking en een duidelijke rolverdeling. Dan zijn er nog mensen die beweren dat zeillessen horen bij een goede opvoeding, maar een zeilkamp is gelukkig ook gewoon heel erg leuk!Kom je ook kennismaken met de zeilschool en spelenderwijs uitproberen of watersporten iets voor jou is? Schrijf je snel in, het aantal plaatsen is beperkt. Welkom op het water!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open Dag Zeilschool

Iedereen wil naar buiten en wat doe jij dit voorjaar? Ontdek of je watersport leuk vind! Op zondag 25 april kun je een hele dag naar de zeilschool. Kom niet alleen kennismaken met watersporten, maar ook met leeftijdsgenootjes en enthousiaste instructeurs! Je krijgt een rondleiding in de zeilschool en gaat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: