Brandweer gehinderd door foutparkeerders Wilnis

Brandweer gehinderd door foutparkeerders Wilnis


Geplaatst op: 14 april 2021

De brandweer heeft in de nacht van dinsdag op woensdag vertraging opgelopen door een aantal foutgeparkeerd auto's in Wilnis. De politie heeft diverse bekeuringen uitgedeeld.

De brandweer was die nacht onderweg naar de Dr. J. Severijnplantsoen om de ambulancedienst te assisteren. Iemand moest horizontaal uit de woning worden gehesen vanwege een onwelwording.

De brandweer had moeite om bij de patiënt te komen omdat een aantal voertuigen hinderlijk geparkeerd stonden. Na omrijden en wat manoeuvreer werk van de chauffeur kwamen zij alsnog op de locatie. Agenten zijn direct ter plaatse gekomen en hebben diverse foutparkeerders voorzien van een bekeuring. Zij laten weten dit vaker te gaan doen als dat nodig is.

 
Laatst bewerkt op: 14 april 2021 11:17

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweer gehinderd door foutparkeerders Wilnis

De brandweer heeft in de nacht van dinsdag op woensdag vertraging opgelopen door een aantal foutgeparkeerd auto's in Wilnis. De politie heeft diverse bekeuringen uitgedeeld. De brandweer was die nacht onderweg naar de Dr. J. Severijnplantsoen om de ambulancedienst te assisteren. Iemand moest horizontaal uit de woning worden gehesen vanwege … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: