0001 - Skischool Aveen 2021
Opbrengst Lions Lenterit Euro 4250,- voor Ronald McDonaldhuis

Opbrengst Lions Lenterit Euro 4250,- voor Ronald McDonaldhuis


Geplaatst op: 20 april 2021

Op zondag 18 april jl. vond de 17-de Lions Lenterit plaats. Deze wordt jaarlijks georganiseerd door de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis in samenwerking met Hotel Mijdrecht Marickenland

Dit jaar was het echter een bijzondere Lenterit die was aangepast aan de corona regels. In April 2020 moest de Lenterit helaas worden afgelast wegens de corona uitbraak. Uitdrukkelijk werd nu groepsvorming voorkomen van begin tot eind. Start en eindpunt waren bij Hotel Mijdrecht Marickenland, waar presentatrice Myra de Groot alle deelnemers verwelkomde.

Onderweg kon men van een picknick lunch genieten van restaurant Meesters.
Het weer werkte mee en de rit werd in een prima lente zonnetje volbracht.
Het aantal inschrijvingen was het hoogste ooit. Er namen 101 auto’s deel. Er was een grote varieteit in deelnemende autos met natuurlijk veel van de bekende merken maar een aantal bijzondere zoals Lomax, Ferrari, klassieke Jaguar, Mercedes, en door het mooie weer ook veel cabrio’s.

Men kon op een beschermde gezamenlijke wijze van een fraaie middag genieten voor een goed doel. Dit goede doel was nu het Ronald McDonaldhuis in Utrecht waar jaarlijks families uit de Ronde Venen ondersteund worden, de plek waar “familie het medicijn is” .

De route werd aangegeven met het bolletje–pijltje systeem. Onderweg waren 2 controle posten en moesten 20 vragen beantwoord worden. De fraaie route van 110 km werd in de nabije omgeving afgelegd en voerde o.a. langs de Vecht, de Kromme Mijdrecht, de Oude Waver en de Winkel. En o.a. via mooie plaatsen als Breukelen, Loosdrecht, Nyenrode, Nieuwer Ter Aa en een stempelpost op de Bosdijk. Deze route werd bijvoorbeeld in ongeveer 4,5 uur afgelegd.

Na afloop berekende de jury aan de hand van de gereden afstand, gemiddelde snelheid, bezochte controleposten en antwoorden op de vragen de behaalde punten.

De eerste prijs was een ICE-Watch van juwelier Van Beek, de tweede en derde prijzen waren een dinercheque van Restaurant Meesters en restaurant Rendez-Vous. Deze uitslag vond digitaal plaats en kan, evenals vele foto’s, bekeken worden op www.lenterit.nl

Daarbij werd symbolisch de opbrengst van € 4250,- overhandigd door André Kunkeler en Henny van Nieuwkerk namens de Lionsclub aan het Ronald McDonaldhuis Utrecht.

De organisatie dankt alle deelnemers en sponsoren en hoopt iedereen gezond en wel terug te zien bij de lenterit in april 2022.

Laatst bewerkt op: 20 april 2021 07:38

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opbrengst Lions Lenterit Euro 4250,- voor Ronald McDonaldhuis

Op zondag 18 april jl. vond de 17-de Lions Lenterit plaats. Deze wordt jaarlijks georganiseerd door de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis in samenwerking met Hotel Mijdrecht Marickenland Dit jaar was het echter een bijzondere Lenterit die was aangepast aan de corona regels. In April 2020 moest de Lenterit helaas worden afgelast wegens … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: