Huif
‘Op kantoor’ vanuit je eigen huis bij Radio Aalsmeer

‘Op kantoor’ vanuit je eigen huis bij Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 20 april 2021

Lennart Bader en Esther Gons interviewen maandag 26 april om 18.00 uur in hun programma ‘Blikopener Radio’ Mike Verbruggen. Hij is de bedenker van het videokantoor. Ben je benieuwd hoe je thuis kan werken, maar waarbij het toch net is alsof je op kantoor bent, inclusief een praatje bij de koffieautomaat…? Dan mag je deze uitzending niet missen. Ook zal Esther weer vertellen wat haar is opgevallen de afgelopen weken op het gebied van innovaties in de breedste zin van het woord. En columniste Samira sluit de uitzending af.

Een vrolijke ‘Sem op Zaterdag’

Na twee weken gedwongen corona-afwezigheid is Sem weer terug om de zaterdagmorgen mee te beginnen. Vanaf 10.00 uur zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ met een muzikale samenvatting uit eigen ervaring en observatie vanuit isolatie op de gebeurtenissen in Aalsmeer en zeer wijde omgeving.  En uiteraard wel met keuzes om vrolijk het weekend mee in te gaan. 

Saskia Driezen op herhaling in ‘Door de Mangel'

De coronamaatregelen zitten nog altijd een live uitzending in de weg, waardoor de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ nog steeds uitzendingen moeten herhalen. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar.

Komende maandag 26 april zal de 221e aflevering, die eerder is uitgezonden op 3 september 2018, te beluisteren zijn. In die uitzending was Saskia Driezen te gast. Zij is psychosociaal therapeut. Tevens heeft Saskia de opleiding uitvaartbegeleider gedaan. Driezen werd door Joke van Klink gevraagd naar de studio te komen. “Ik heb haar leren kennen in de Raad van Toezicht van het zorgcentrum Aelsmeer. Zij houdt zich o.a. bezig met uitvaartbegeleiding. Dat vind ik buitengewoon boeiend. Ook begeleidde zij de zoektocht naar een nieuwe directeur voor het zorgcentrum op een voortreffelijke wijze”. Joke wil graag van Saskia weten wanneer mensen vragen om rouwbegeleiding. Het antwoord op deze vragen hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Britse componisten in 'Intermezzo'

‘Intermezzo’ besteedt maandagavond 26 april tussen 21.00 en 23.00 uur aandacht aan Britse componisten en orkesten waarvan the Academy of St. Martin in the Fields orkest o.l.v. dirigent en violist Neville Marriner het meest in het oog springt. En de invloed van de continentale componisten op de Britse werken waarvan George Friedrich Handel een van de belangrijke inspirators is gebleken.

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

 


Laatst bewerkt op: 20 april 2021 10:36

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Op kantoor’ vanuit je eigen huis bij Radio Aalsmeer

Lennart Bader en Esther Gons interviewen maandag 26 april om 18.00 uur in hun programma ‘Blikopener Radio’ Mike Verbruggen. Hij is de bedenker van het videokantoor. Ben je benieuwd hoe je thuis kan werken, maar waarbij het toch net is alsof je op kantoor bent, inclusief een praatje bij de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: