Huif
Straattheaterfestival 2021 afgelast

Straattheaterfestival 2021 afgelast


Geplaatst op: 20 april 2021

Wat hadden ze deze zomer graag weer eens een supergezellige dag in het dorpscentrum van Mijdrecht georganiseerd. Straattheater. Eindelijk weer eens een dag om naar uit te kijken, samen te komen en onbezorgd genieten van de tientallen kolderieke figuren, steltlopers, muzikanten, theatermakers, enzovoort. Ze hadden het zo gehoopt. Ze hadden een groot deel van de artiesten al geboekt. Maar de kans dat het straattheaterfestival deze zomer door kan gaan, zelfs na een paar maanden uitstel tot in de nazomer, lijkt zo minimaal dat de organisatie heeft besloten de voorbereidingen te staken en het festival 2021 definitief af te blazen.

De cijfers van de besmettingen en het vaccinatietempo blijven wispelturig. Het blijft onduidelijk wat misschien kan en mag op een openlucht evenement in het dorpscentrum in augustus en september. Anders dan op een afgeschermd festivalterrein is het in de openbare winkelstraat en pleintjes van het dorpscentrum van Mijdrecht niet mogelijk het aantal bezoekers te reguleren of te controleren met een Testbewijs of CoronaCheck app. Voor een festival in de openbare ruimte van een dorp met duizenden bezoekers zijn er veel te veel vragen en te weinig antwoorden, te veel onzekerheden en te weinig perspectieven. 

De organisatie richt haar pijlen op zaterdag 18 juni 2022, het 28e Straattheaterfestival. Noteer het alvast in je agenda!

 


Laatst bewerkt op: 20 april 2021 14:13

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Straattheaterfestival 2021 afgelast

Wat hadden ze deze zomer graag weer eens een supergezellige dag in het dorpscentrum van Mijdrecht georganiseerd. Straattheater. Eindelijk weer eens een dag om naar uit te kijken, samen te komen en onbezorgd genieten van de tientallen kolderieke figuren, steltlopers, muzikanten, theatermakers, enzovoort. Ze hadden het zo gehoopt. Ze hadden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: