De Speeltuin Mijdrecht is terug

De Speeltuin Mijdrecht is terug


Geplaatst op: 23 april 2021

Wie kent het nog? De Speeltuin in de periode van 1960 – 1992. Helaas verdween de speeltuin na jaren van plezier maar in de volksmond is voor veel inwoners van De Ronde Venen en omstreken de locatie van Restaurant Meesters nog steeds “De Speeltuin”.

2 Jaar geleden hebben Gerard & Ellen de Vries (eigenaren van Restaurant Meesters en Hotel Mijdrecht Marickenland) 1 hectare grond achter het hotel gekocht. Vorig jaar is hier het nieuwe XL terras van Restaurant Meesters gekomen en vanaf vrijdag 23 april openen zij hier de vernieuwde speeltuin voor gasten van het restaurant en hotel.

Benieuwd naar “De Speeltuin”? Kijk dan op https://www.facebook.com/DeSpeeltuinMijdrecht of kom vanaf vrijdag 23 april naar de Provincialeweg 3 in Mijdrecht.


Laatst bewerkt op: 23 april 2021 07:28

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Speeltuin Mijdrecht is terug

Wie kent het nog? De Speeltuin in de periode van 1960 – 1992. Helaas verdween de speeltuin na jaren van plezier maar in de volksmond is voor veel inwoners van De Ronde Venen en omstreken de locatie van Restaurant Meesters nog steeds “De Speeltuin”. 2 Jaar geleden hebben Gerard & … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: