0001 - Skischool Aveen 2021
Amfetaminelab opgerold in De Kwakel

Amfetaminelab opgerold in De Kwakel


Geplaatst op: 21 april 2021

Nadat woensdagochtend een loods aan de Legmeerdijk in De Kwakel (gemeente Uithoorn) werd binnengevallen door zo'n 20 agenten van de landelijke eenheid meldt de politie nu dat het om een amfetaminelab gaat. "Er stonden zeer grote ketels in de loods, dus het lijkt er op dat hier grote hoeveelheden drugs werden geproduceerd", zo stelt een woordvoerder van de politie tegen NH Nieuws.

Het onderzoek naar dit lab gaat nog even door. "We willen nu vanzelfsprekend ook weten wie de 'grote jongens' zijn die hierachter zitten. De twee mannen die vandaag zijn aangehouden zijn niet de kopstukken van de organisatie."

De twee verdachten die nu vast zitten zijn hoogstwaarschijnlijk de drugsproducenten. Het tweetal droeg beschermende, witte pakken en mondkapjes op het moment van aanhouding.

Hoe lang er in dit pand drugs zijn geproduceerd kan de woordvoerder niet zeggen. Hoeveel grondstoffen er zijn aangetroffen is ook nog niet duidelijk. 

Laatst bewerkt op: 21 april 2021 21:17

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Amfetaminelab opgerold in De Kwakel

Nadat woensdagochtend een loods aan de Legmeerdijk in De Kwakel (gemeente Uithoorn) werd binnengevallen door zo'n 20 agenten van de landelijke eenheid meldt de politie nu dat het om een amfetaminelab gaat. "Er stonden zeer grote ketels in de loods, dus het lijkt er op dat hier grote hoeveelheden drugs werden geproduceerd", … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: