001 - OrMontre
Tientallen overtredingen bij handhavingsactie blauwe zone Vinkeveen

Tientallen overtredingen bij handhavingsactie blauwe zone Vinkeveen


Geplaatst op: 23 april 2021

Handhavers van Gemeente De Ronde Venen hebben afgelopen maand diverse keren de blauwe zone in Vinkeveen gehandhaafd. Tientallen automobilisten zijn tijdens de handhavingsactie gewaarschuwd.

In de zomer komen er honderden toeristen naar de Vinkeveense Plassen. In het gebied rondom de plassen geldt daarom tussen 1 april en 1 oktober een blauwe zone. Automobilisten kunnen hun auto twee uur lang gratis parkeren met een parkeerschijf en bewoners kunnen bij de gemeente en ontheffing aanvragen.

Het gebruik van de parkeerschijf werd jaren niet of nauwelijks gecontroleerd door de gemeente en politie. Dit jaar komt daar verandering. Boa's hebben al diverse keren gehandhaafd in het blauwe zone gebied. Tot nu toe zijn overtreders er met een waarschuwing vanaf gekomen, maar binnenkort worden langparkeerders beboet.
Laatst bewerkt op: 23 april 2021 04:23

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tientallen overtredingen bij handhavingsactie blauwe zone Vinkeveen

Handhavers van Gemeente De Ronde Venen hebben afgelopen maand diverse keren de blauwe zone in Vinkeveen gehandhaafd. Tientallen automobilisten zijn tijdens de handhavingsactie gewaarschuwd. In de zomer komen er honderden toeristen naar de Vinkeveense Plassen. In het gebied rondom de plassen geldt daarom tussen 1 april en 1 oktober een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: