Bestuurder zonder rijbewijs gepakt op snorfiets met WOK-status

Bestuurder zonder rijbewijs gepakt op snorfiets met WOK-status


Geplaatst op: 22 april 2021

De politie heeft donderdagavond een bestuurder zonder rijbewijs van de weggehaald in Vinkeveen. De wijkagent controleerde de bestuurder omdat zijn snorfiets veel kabaal maakte.

Tijdens een surveillance viel de snorfiets op. De politie passeerde het voertuig en besloot een controle uit te voeren. De bestuurder bleek toen niet in het bezit van een geldig rijbewijs en de snorfiets waarop hij reed was voorzien van een WOK-status. Dat betekent dat het voertuig opnieuw gekeurd moet worden door het RDW en tot die tijd niet op de openbare weg mag rijden.

De bestuurder mocht daarom niet verder rijden en kreeg twee bekeuringen toegezegd. Zijn ouders zijn gebeld om hem en de snorfiets op te halen.

Volg de wijkagent van Vinkeveen ook op Instagram. 

 


Laatst bewerkt op: 22 april 2021 21:31

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bestuurder zonder rijbewijs gepakt op snorfiets met WOK-status

De politie heeft donderdagavond een bestuurder zonder rijbewijs van de weggehaald in Vinkeveen. De wijkagent controleerde de bestuurder omdat zijn snorfiets veel kabaal maakte. Tijdens een surveillance viel de snorfiets op. De politie passeerde het voertuig en besloot een controle uit te voeren. De bestuurder bleek toen niet in het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: