001 - OrMontre
Dodenherdenking Uithoorn - De Kwakel

Dodenherdenking Uithoorn - De Kwakel


Geplaatst op: 26 april 2021

Omdat er nog steeds geen verruiming is om elkaar op grote schaal te ontmoeten wegens Covid19 is er gekozen voor een digitale herdenkingsuitzending waarin we de oorlogsslachtoffers van de tweede wereldoorlog en alle oorlogen daarna herdenken.

Zowel het 4 mei comité De Kwakel als het 4 mei comité Uithoorn en Rick FM nodigen u uit om digitaal mee te kijken. Dit kan op 4 mei vanaf 19.30 uur via YouTube, Facebook en via CaiWay op 99.0 FM en via de radio op 106.3 FM. De uitzending kunt u ook bekijken via: www.par-av.nl/herdenking

De herdenking is specifiek gericht op de gemeente Uithoorn en De Kwakel. Tijdens deze lokale herdenking zijn er optredens van lokale artiesten zoals zangeres Nina Lynn, dorpsdichter Gerardo Insua Teijeiro, een toespraak van de Burgemeester van Uithoorn/De Kwakel Pieter Heiliegers en een gedicht door Scouting. U ziet de kranslegging in De Kwakel bij het Egeltjesbos en de kransleggingen in Uithoorn bij het Spoorhuis en het Stiltemonument. Uiteraard zijn ook de twee minuten stilte en het taptoe signaal te zien en te horen.

De gezamenlijke comités roepen op om de vlag de gehele dag half stok te hangen op 4 mei. Op 5 mei vieren we dat we in vrijheid leven in Nederland! Leven in vrijheid vraagt om verantwoordelijkheid van ons allemaal. Op 4 en 5 mei staan we samen stil bij onze vrijheid.

Meer informatie via Facebook.nl/4meiuithoorn.


Laatst bewerkt op: 26 april 2021 14:15

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dodenherdenking Uithoorn - De Kwakel

Omdat er nog steeds geen verruiming is om elkaar op grote schaal te ontmoeten wegens Covid19 is er gekozen voor een digitale herdenkingsuitzending waarin we de oorlogsslachtoffers van de tweede wereldoorlog en alle oorlogen daarna herdenken. Zowel het 4 mei comité De Kwakel als het 4 mei comité Uithoorn en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: