001 - OrMontre
Dit jaar ‘plantje to go’ en ‘plantbezorgd’ tijdens plantenactie Scouting Jan van Speyk

Dit jaar ‘plantje to go’ en ‘plantbezorgd’ tijdens plantenactie Scouting Jan van Speyk


Geplaatst op: 26 april 2021

De scouts zitten niet stil, de plantenactie gaat door! Deze editie met nieuwe elementen! Op 5, 6 en 7 mei staan de Scouts weer voor de deur met een aanhanger vol met kleurige plantjes. Nieuw zijn de moederdagpakketten voor een mooi prijsje en ‘plantbezorgd’: de mogelijkheid om de perkplantjes te bestellen en thuisbezorgd te krijgen. Alle informatie hierover is te vinden op www.janvanspeykgroep.nl

Dit jaar komen de Scouts op woensdag 5, donderdag 6 en vrijdag 7 mei langs de deuren in Mijdrecht en Wilnis. De plantjes zijn gunstig geprijsd en worden door de Scouts netjes bij de deur gebracht. De Scouts verdienen hiermee een zakcentje om zo hun leuke activiteiten te kunnen blijven doen.

‘Plantje to go’
Door een beperkt aantal aanhangers en de korte tijd kunnen de Jan van Speykers echter niet overal komen. Daarom is naast de verkoop in de wijken ook elke actiedag verkoop bij de Scoutingboerderij aan de Oosterlandweg 2b in Mijdrecht. Iedereen is van harte welkom van 13.00 tot 20.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

Moederdag
Dit jaar bieden de Scouts in samenwerking met Dierenspeciaalzaak van Zuylen, het Chocoladehuisje en Plantenbieb Mijdrecht moederdagpakketten aan. Naast leuke en lekkere items uit die winkels kun je 1 groot plantje naar keuze toevoegen. Een mooi cadeautje voor maar 7,50 euro!


Mooie plantjes
Het assortiment van de Scouts bestaat uit onder andere uit klein perkgoed als afrikaantjes, lobelia’s, petunia’s, begonia’s, margrieten, verbena’s en allysum. Ook hebben we hangende en staande geraniums, hangende petunia’s, prachtige Hollandse margrieten, paarse Madeliefjes, bacopa, surfinia, sanvitalia en grootbloemige dubbele knolbegonia’s.

De absolute topper van de afgelopen jaren is de hanging basket met hangpetunia’s. De grote, volop en lang bloeiende pracht voor maar 10 euro is ook dit jaar weer verkrijgbaar! Plantjes van een goede kwaliteit voor een mooie prijs dus. 

Meer informatie over de Jan van Speykgroep en de Plantenactie staat op www.janvanspeykgroep.nl. Hier kun je ook ‘Plantbezorgd’ bestellen!
Laatst bewerkt op: 26 april 2021 14:33

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dit jaar ‘plantje to go’ en ‘plantbezorgd’ tijdens plantenactie Scouting Jan van Speyk

De scouts zitten niet stil, de plantenactie gaat door! Deze editie met nieuwe elementen! Op 5, 6 en 7 mei staan de Scouts weer voor de deur met een aanhanger vol met kleurige plantjes. Nieuw zijn de moederdagpakketten voor een mooi prijsje en ‘plantbezorgd’: de mogelijkheid om de perkplantjes te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: