001 - OrMontre
Kleinkunstduo ‘Laat Maar’ op Radio Aalsmeer

Kleinkunstduo ‘Laat Maar’ op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 28 april 2021

Bij ‘Echt Esther’ is het duo ‘Laat Maar’ te gast. Marit Enthoven en Sabine van der Gragt vormen het muzikale kleinkunstduo. Wat je kunt verwachten? Nummers met als doel het publiek te raken door middel van een vleugje humor. Hun afwisselende repertoire is ontstaan door het gebruik van verschillende instrumenten en tweestemmige zang. Dit leidt tot humoristische, maar ook gevoelige liedjes. Esther gaat ze donderdag 29 april om 19.00 uur van alles vragen over hun carrière en toekomstplannen. En natuurlijk over hun deelname aan de Popprijs Amstelland. Heb jij een vraag voor ‘Laat Maar’? Mail ze dan naar esther@radioaalsmeer.nl 

Muziek als tegenmacht bij ‘Sem op Zaterdag’

De week van Koningsdag, versoepeling van de coronamaatregelen én onzekerheden over de vele corona-besmettingen en de consequenties daarvan, is voor Sem van Hest reden om daar muzikaal tóch een vrolijk begin van het weekend van te maken. Als een soort tegenmacht gaat de Limburgse Aalsmeerder er op zaterdag 1 mei een gezellige uitzending van maken tussen 10.00 en 12.00 uur. 

Gert de Ruiter op herhaling in ‘Door de Mangel'

De coronamaatregelen zijn iets verruimd, waardoor mogelijk binnenkort weer een nieuwe live-gast te horen is in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Komende twee maandagen echter nog een herhaling i.v.m. de meivakantie. 

Komende maandag 3 mei zal de 222e aflevering, die eerder is uitgezonden op 10 september 2018, te beluisteren zijn. In die uitzending was Gert de Ruiter te gast. Hij is sinds 8 april 2018 de voorganger van de Hervormde Kerk. De Ruiter is geboren in IJmuiden, maar opgegroeid in Nijverdal. “Ik voel me dan ook eigenlijk een Tukker”. In eerste instantie werkte hij in de IT, maar ging na zijn roeping theologie studeren in Kampen. Via Musselkanaal, Monnickendam en Elburg is de predikant in Aalsmeer neergestreken. “Het is mijn visie om de kerken in Aalsmeer te verbinden. Niet de nadruk leggen op de verschillen, maar op de overeenkomsten”, aldus de in Kudelstaart woonachtige Italië-liefhebber. 

Zijn voorganger in het programma Saskia Driezen is zeer benieuwd hoe het hem bevalt en wat zijn visie is op kerkelijk Aalsmeer. Het antwoord op deze vragen hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Wethouder Alink bij ‘Radio Aalsmeer Politiek’

Drie maal is scheepsrecht kun je wel zeggen. Door verschillende oorzaken zijn de twee vorige uitzendingen van ‘Radio Aalsmeer Politiek’, kortweg ‘RAP’, afgelast. Voor de derde keer een poging om met wethouder Wilma Alink-Scheltema in gesprek te gaan op woensdag 5 mei. Uiteraard komt het voorstel voor het nieuwe afvalbeleid voorbij, maar Sem en Erik gaan haar nog veel meer vragen. Mocht u vragen voor de wethouder hebben, mail ze dan naar sem@radioaalsmeer.nl.


Laatst bewerkt op: 28 april 2021 07:00

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kleinkunstduo ‘Laat Maar’ op Radio Aalsmeer

Bij ‘Echt Esther’ is het duo ‘Laat Maar’ te gast. Marit Enthoven en Sabine van der Gragt vormen het muzikale kleinkunstduo. Wat je kunt verwachten? Nummers met als doel het publiek te raken door middel van een vleugje humor. Hun afwisselende repertoire is ontstaan door het gebruik van verschillende instrumenten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: