001 - OrMontre
Het Initiatievenfonds denkt graag met u mee!

Het Initiatievenfonds denkt graag met u mee!


Geplaatst op: 30 april 2021

Stichting Initiatievenfonds is sinds juli 2018 actief en heeft als doel om inwoners en organisaties van Uithoorn en De Kwakel te stimuleren maatschappelijke initiatieven en ideeën te ontplooien. Het organiseren van fysieke activiteiten is in deze tijd zeer lastig en er wordt veel gevraagd van de creativiteit van initiatiefnemers. Toch is ook in deze tijd het mogelijk om een financiële bijdrage aan te vragen voor initiatieven bij dit fonds. “Elkaar steunen is juist in deze tijd belangrijk!”, aldus wethouder Hans Bouma. 

Creatief zijn

Ook de stichting geeft aan dat dit heel belangrijk is. “Activiteiten organiseren in deze coronatijd en alle maatregelen rondom corona vraagt echt wat van de creativiteit van  mensen. Toch is er ook heel wat mogelijk!” aldus Katja Laugs, voorzitter van stichting Initiatievenfonds Uithoorn en De Kwakel. “We zien op dit moment weinig aanvragen binnenkomen, omdat fysiek weinig mogelijk is. Maar men kan bijvoorbeeld ook denken aan online bijeenkomsten. Digitaal is er in deze tijd heel veel mogelijk. Het fonds staat graag voor inwoners klaar. Door deze oproep hopen we niet alleen dat het fonds bekender wordt, maar vooral dat het mensen inspireert om toch aan de slag te gaan met een initiatief, ondanks de beperkingen vanwege corona” 

Interesse gekregen?

Bent uw nieuwsgierig geworden naar wat dit voor u kan betekenen? Voor meer informatie of het indienen van een aanvraag kunt u terecht bij www.initiatievenfondsuithoorn.nl 


Laatst bewerkt op: 30 april 2021 09:20

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het Initiatievenfonds denkt graag met u mee!

Stichting Initiatievenfonds is sinds juli 2018 actief en heeft als doel om inwoners en organisaties van Uithoorn en De Kwakel te stimuleren maatschappelijke initiatieven en ideeën te ontplooien. Het organiseren van fysieke activiteiten is in deze tijd zeer lastig en er wordt veel gevraagd van de creativiteit van initiatiefnemers. Toch … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: