001 - Week van de ontmoeting
Zondagochtend 2 mei de 30e Uit de Kunst op Rick FM

Zondagochtend 2 mei de 30e Uit de Kunst op Rick FM


Geplaatst op: 30 april 2021

“Uit de Kunst” gaat in de zomermaanden door als light-programma met minder interviews en meer muziek. De caravan lonkt voor onze redactieleden, na de zomer gaan we weer op volle kracht door.

Zondagmorgen 2 mei van 10.00 tot 11.00 uur, een gevarieerd programma, vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio.

We gaan dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur in Uithoorn, De Kwakel en de regio.

Wekelijks maken de presentatoren Naomi Heidinga en Bob Berkemeier een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

In de 30e uitzending is de presentatie in handen van Naomi Heidinga. “Uit de Kunst” met gevarieerde onderwerpen, interviews en muziek.

Programma items;

Historische column van Chris Woerden.
Marius Schalkwijk vertelt het verhaal over de Uithoornse Joodse familie Röttgen die in de oorlog  omkwam in Sobibor.
https://inuithoorn.nl/

4 mei Dodenherdenking gemeente Uithoorn.
Tijdens deze lokale herdenking die online te zien is zijn er optredens van lokale artiesten zoals zangeres Nina Lynn, dorpsdichter Uithoorn - Gerardo Insua Teijeiro, een toespraak van de Burgemeester van Uithoorn/De Kwakel Pieter Heiliegers en een gedicht door Scouting. U ziet de kranslegging in De Kwakel bij het Egeltjesbos en de kransleggingen in Uithoorn bij het Spoorhuis en het Stiltemonument. Uiteraard zijn ook de twee minuten stilte en het taptoe signaal te zien en te horen.
https://www.rickfm.nl/gezamenlijke-herdenking-4-mei/nieuws/item?1174000

Jill Moss van P60 Amstelveen over het gratis online NH Popfestival.
Tien Noord-Hollandse podia presenteren op zondag 9 mei het gratis online NH-Pop Festival.
Jill Mos van P60 vertelt over het gratis online NH popfestival, georganiseerd door 10 podia in Noord-Holland. In samenwerking met Stichting NH-Pop organiseren Patronaat, De Vorstin, Podium Victorie, P60, Poppodium Duycker, Manifesto, PX, P3, Q-Factory en Podium de Flux op 9 mei het NH-Pop Festival. Tussen drie uur ’s middags en zes uur ‘s avonds kun je online schakelen tussen optredens van onder andere Wies, Tim Knol, The Overstelpt en Mell & Vintage Future. Het hele programma is te vinden op www.nhpop.nl

Daarnaast natuurlijk de Culturele agenda en fijne muziek. De zondag begint goed met "Uit de Kunst" op Rick FM, iedere zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
DAB+: kanaal 35 / 5a frequentie 174.928 MHz
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

Ook in Amstelveen te ontvangen via RTV Amstelveen:
https://rtva.nl/radio/ontvangst/
https://rtva.nl/live/radio/

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm

 

 

 

 

 

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondagochtend 2 mei de 30e Uit de Kunst op Rick FM

“Uit de Kunst” gaat in de zomermaanden door als light-programma met minder interviews en meer muziek. De caravan lonkt voor onze redactieleden, na de zomer gaan we weer op volle kracht door. Zondagmorgen 2 mei van 10.00 tot 11.00 uur, een gevarieerd programma, vol met kunst en cultuur uit de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: